Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Στη Λαμία το απόγευμα ο Κυριάκος για την ομιλία του Φάνη Σπανού

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 03 Φεβρουαρίου 2019 13:14 Στη Λαμία το απόγευμα ο Κυριάκος για την ομιλία του Φάνη Σπανού

«Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας την επόμενη μέρα» - Σε Μακρακώμη και Καρπενήσι έκανε χθες περιοδεία ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας.

Ομιλία του υποψήφιου Περιφερειάρχη Φάνη Σπανού, στις 7:00' το απόγευμα της Κυριακής, στο Δημοτικό Θέατρο Λαμίας, παρουσία του Προέδρου της ΝΔ Κυριάκου Μητσοτάκη.

Πολιτική εκδήλωση, διοργανώνουν την Κυριακή 3 Φεβρουαρίου 2019, οι πέντε Νομαρχιακές Επιτροπές της Νέας Δημοκρατίας στη Στερεά Ελλάδα (Βοιωτία, Εύβοια, Ευρυτανία, Φθιώτιδα και Φωκίδα) στο Δημοτικό Θέατρο Λαμίας.

Θέμα της εκδήλωσης είναι «Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας την επόμενη μέρα», με ομιλητή τον Υποψήφιο Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας Φάνη Σπανό.

Στην εκδήλωση θα παραβρεθεί και θα μιλήσει ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης για τη σημασία των αυτοδιοικητικών εκλογών και τη στήριξη των υποψηφίων.

«Να είστε έτοιμοι για εκλογές»

Την πλήρη ετοιμότητα του κομματικού μηχανισμού ενόψει των ευρωεκλογών αλλά και των αυτοδιοικητικών εκλογών ζήτησε ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης, στο σύντομο χαιρετισμό του σε συνάντηση που είχε χθες με τα κομματικά στελέχη στη Μακρακώμη της Φθιώτιδας.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης υπογράμμισε ότι «απομένουν 112 μέρες μέχρι τις εκλογές» διευκρινίζοντας ωστόσο ότι πρόκειται για τις ευρωεκλογές και αυτοδιοικητικές εκλογές «και ενδεχόμενα και τις εθνικές εκλογές» όπως χαρακτηριστικά είπε.

Αναφερόμενος στην περιοδεία του στην Ευρυτανία και τη Φθιώτιδα υπογράμμισε πως «χρειαζόμαστε τον καθαρό αέρα της Ευρυτανίας αυτές τις μέρες. Δυστυχώς από την πρωτεύουσα και ειδικά από το κοινοβούλιο αυτές τις μέρες τολμώ να πω ότι αναδύεται μία δυσωδία» είπε χαρακτηριστικά ο Κυριάκος Μητσοτάκης κάνοντας ιδιαίτερη αναφορά στις τελευταίες συζητήσεις που γίνονται για την αλλαγή του κανονισμού της βουλής. «Αυτά τα οποία έχουμε δει τις τελευταίες μέρες και τις τελευταίες βδομάδες μόνο αηδία προκαλούν στους πολίτες», ανέφερε.