Παιδάκι έπεσε από το κρεβάτι του και χτύπησε στο κεφάλι

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 02 Φεβρουαρίου 2019 19:59 Παιδάκι έπεσε από το κρεβάτι του και χτύπησε στο κεφάλι

Συνοδεία περιπολικού έφτασε στο Νοσοκομείο Βόλου…

Με τη συνδρομή της Αστυνομίας και της Λέσχης Ειδικών Δυνάμεων μια μητέρα μετέφερε το παιδί της, που έπεσε ενώ βρισκόταν στο σπίτι τους στο Αχίλλειο Πτελεού και χτύπησε στο κεφάλι, στο Νοσοκομείο Βόλου το βράδυ της Παρασκευής (1/2).

Σύμφωνα με όσα μεταδίδει το magnesianews.gr, το παιδάκι τραυματίστηκε στο κεφάλι, όταν έπεσε από την κουκέτα στο δωμάτιό του στο Αχίλλειο Πτελεού.

Η μητέρα του πανικοβλήθηκε, φέρεται να τηλεφώνησε στην Άμεση Δράση και πήρε το παιδί της να το μεταφέρει στο Νοσοκομείο, με το δικό της αυτοκίνητο, ενώ το ΕΚΑΒ δεν δέχθηκε κλήση για το συμβάν.

Αστυνομικοί εντόπισαν την μητέρα με το Ι.Χ. αυτοκίνητό της και μπαίνοντας μπροστά από το όχημα, άνοιγαν δρόμο, προκειμένου να φτάσει το παιδί γρήγορα στο Νοσοκομείο, ενώ συνέδραμε και εθελοντής της Λέσχης Ειδικών Δυνάμεων με δικό του αυτοκίνητο.

Το παιδί, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες εξετάστηκε από γιατρούς, οι εξετάσεις του ήταν καλές, αλλά για προληπτικούς λόγους, οι γιατροί πρότειναν στη μητέρα να μεταβεί με το παιδί της στην παιδοχειρουργική κλινική του Γενικού Λάρισας.

 

Προσαρμοσμένη αναζήτηση