Εκτύπωση αυτής της σελίδας

500 προσλήψεις στον ΟΑΕΔ - Ποιες είναι οι θέσεις σε Λαμία και Στερεά

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 04 Φεβρουαρίου 2019 18:56 500 προσλήψεις στον ΟΑΕΔ - Ποιες είναι οι θέσεις σε Λαμία και Στερεά

Την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά πεντακοσίων (500) ατόμων τετράωρης απασχόλησης 24/μηνης διάρκειας (και όχι πέραν της 2/7/2021) για την αντιμετώπιση απρόβλεπτων και επειγουσών περιστάσεων καθαριότητας των κτιρίων του, ανακοίνωσε ο Ο.Α.Ε.Δ..

Οι θέσεις αφορούν τις υπηρεσίες του εντός του Νομού Αττικής και των Νομών Αιτωλ/νίας, Αργολίδας, Αρκαδίας, Άρτας, Αχαΐας, Βοιωτίας, Δράμας, Δωδεκανήσου, Έβρου, Ευβοίας, Ευρυτανίας, Ζακύνθου, Ηλείας, Ημαθίας, Ηρακλείου, Θεσπρωτίας Θεσσαλονίκης, Ιωαννίνων, Καβάλας, Καρδίτσας, Καστοριάς, Κέρκυρας, Κιλκίς, Κοζάνης, Κορινθίας, Κυκλάδων, Λακωνίας, Λάρισας, Λασιθίου, Λέσβου, Λευκάδας, Μαγνησίας, Μεσσηνίας, Ξάνθης, Πέλλας, Πιερίας, Πρεβέζης, Ρεθύμνης, Ροδόπης, Σάμου, Σερρών, Τρικάλων, Φθιώτιδας, Φλώρινας, Φωκίδας, Χαλκιδικής, Χανίων και Χίου.

Ειδικότερα για τη Στερεά υπάρχουν 15 θέσεις εκ των οποίων οι έξι (6) στη Λαμία ΚΕΤΕΚ-ΕΠΑΣ-ΙΕΚ-ΚΕΚ και άλλη μία (1) στο ΚΠΑ2 της Φθιωτικής πρωτεύουσας. Επίσης άλλες τέσσερις (4) θέσεις είναι στο ΚΕΠΕΚ-ΕΠΑΣ Βασιλικού Χαλκίδας και από μία στα ΚΠΑ2 Θήβας, Λιβαδειάς, Χαλκίδας, Καρπενησίου και Άμφισσας.

Αναλυτικά τις θέσεις μπορείτε να τις δείτε ΕΔΩ.

Λόγω του μεγάλου αριθμού υπηρεσιών υποδοχής, θα ορισθεί με ανακοίνωση η καταληκτική ημερομηνία υποβολής των αιτήσεων.

Οι υποψήφιοι υποχρεούνται εντός της προθεσμίας ηλεκτρονικής υποβολής των αιτήσεων, να προσκομίσουν αυτοπροσώπως ή με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή ή να αποστείλουν ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή στην αρμόδια υπηρεσία στη διεύθυνση: Διεύθυνση Διοικητικού ΟΑΕΔ, Εθνικής Αντίστασης 8, ΑΛΙΜΟΣ, Τ.Κ.17456, όλα τα απαιτούμενα δικαιολογητικά, συνημμένα στην υπογεγραμμένη εκτυπωθείσα αίτησή τους. Υποχρεωτικά στο φάκελο αποστολής πρέπει να αναγράφονται: τα στοιχεία του αιτούντος και ο αριθμός πρωτοκόλλου, με την  ένδειξη “Αίτηση για την ανακοίνωση της υπ' αρ.πρωτ. ΣΟΧ1/2019 (Αναριθμηθείσα από ΣΟΧ3/2018)”.