Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Οικονόμου, Βεντούρη και Χρυσοβελώνη πήραν την ευχή του Μητροπολίτη Φθιώτιδας

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 05 Φεβρουαρίου 2019 10:34 Οικονόμου, Βεντούρη και Χρυσοβελώνη πήραν την ευχή του Μητροπολίτη Φθιώτιδας

Ξεχωριστές επισκέψεις δέχτηκε το πρωί της Δευτέρας στο Γραφείο του στο Πνευματικό Κέντρο της Μητρόπολης Φθιώτιδας, ο Μητροπολίτης κ. Νικόλαος.

Αρχικά τον Σεβασμιότατο επισκέφτηκε ο υποψήφιος βουλευτής με τη ΝΔ, Γιάννης Οικονόμου. Οι δύο άνδρες συζήτησαν επί μακρόν για διάφορα θέματα της επικαιρότητας.

Εκτός από την ευχή του ο Ποιμενάρχης μας έδωσε στον κ. Οικονόμου και τις ευχαριστίες του για τις τακτικές δωρεές του προς τα Ιδρύματα της Μητρόπολης, με τις οποίες συμπαρίσταται  ενεργά στο Φιλανθρωπικό και Κοινωνικό της έργο.

Στη συνέχεια ο Σεβασμιότατος δέχτηκε την επίσκεψη της υποψήφιας Δημάρχου Στυλίδας και γιατρού, Αλεξάνδρας Βεντούρη στην οποία ευχήθηκε πατρικώς καλή δύναμη και καλή επιτυχία.

Τέλος τον Μητροπολίτη Φθιώτιδας επισκέφθηκε η υφυπουργός εσωτερικών Μαρίνα Χρυσοβελώνη, η οποία βρέθηκε στη Λαμία για το νέο σχέδιο νόμου του Υπουργείου Εσωτερικών, το οποίο αφορά  την προώθηση της ουσιαστικής ισότητας των φύλων και την καταπολέμηση της έμφυλης βίας.

Ο Σεβασμιότατος ευχαρίστησε την κ. Χρυσοβελώνη για την επίσκεψή της και για αρκετή ώρα είχε μαζί της μία μακρά συζήτηση επί διαφόρων θεμάτων που αφορούν τις σχέσεις Εκκλησίας – Πολιτείας.