Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Λαμία: «Έχετε κατακλέψει την πόλη…»

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 06 Φεβρουαρίου 2019 08:07 Λαμία: «Έχετε κατακλέψει την πόλη…»

Οι ευκαιρίες τελείωσαν για 40χρονο Λαμιώτη που πήρε το δρόμο για τις φυλακές

Το δρόμο για τις Φυλακές Δομοκού πήρε μετά από τη δεύτερη σερί παρουσία του στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Λαμίας, ο 40χρονος που είχε απασχολήσει την επικαιρότητα με τις συνεχείς κλοπές και απόπειρες.

Μετά την απόπειρα κλοπής στην πιτσαρία, και την ποινή φυλάκισης των δύο ετών που του επιβλήθηκε με αναστολή για την κλοπή των δύο πορτοφολιών από 71χρονη στην περιοχή της Αγίας Βαρβάρας, ο 40χρονος «ξαναχτύπησε» λίγο μετά τα μεσάνυχτα ξημερώνοντας Τρίτη (5/2).

Αυτή τη φορά ήταν πρακτορείο του ΟΠΑΠ από όπου ο 40χρονος αφαίρεσε έναν φορητό ηλεκτρονικό υπολογιστή (tablet). Και σε αυτή την περίπτωση όμως συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφάλειας Λαμίας. Ενδεικτικό της παραβατικής του συμπεριφοράς, είναι ότι από την περασμένη Πέμπτη μέχρι και τη νέα σύλληψη του, το διάστημα που δεν απασχόλησε την αστυνομία ήταν μόνο το Σαββατοκύριακο και όσο διάστημα ήταν τη Δευτέρα στο κρατητήριο.

Νωρίς το απόγευμα της Τρίτης δικάστηκε στο πλαίσιο του αυτοφώρου.

Η Εισαγγελέας δεν πείσθηκε από την απολογία μεταμέλειας, λέγοντας χαρακτηριστικά «έχετε κατακλέψει τη Λαμία. Έχετε παραβιάσει περιουσίες ανθρώπων. Απασχολείτε συνεχώς τις αστυνομικές αρχές, Έχετε αποδείξει ότι είναι αδύνατο να αποτραπείτε από ομοειδείς πράξεις», για να συμπληρώσει ο Πρόεδρος ότι «οι ευκαιρίες τελείωσαν». Η νέα ποινή που του επιβλήθηκε ήταν 3 έτη και 2 μήνες που θα μπορούσαν να εξαγοραστούν προς 10 ευρώ ημερησίως, μαζί βέβαια με αυτά που χρωστούσε από το προηγούμενο δικαστήριο.

Κάτι τέτοιο δεν έγινε βέβαια και ο 40χρονος πήρε το δρόμο για τις Φυλακές Δομοκού.