Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Λαμία: Οδηγοί προσοχή στον παράδρομο της Ανθήλης

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 07 Φεβρουαρίου 2019 07:26 Λαμία: Οδηγοί προσοχή στον παράδρομο της Ανθήλης

Προβλήματα στον παράδρομο από λιμνάζοντα νερά...

Οι οδηγοί που κινούνται στους παράδρομους της εθνικής θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, αφού μετά τις έντονες βροχοπτώσεις υπάρχουν σημεία παγίδες, που μπορεί να προκαλέσουν σοβαρά ατυχήματα.

Όπως μας ενημέρωσαν διερχόμενοι οδηγοί το σοβαρότερο πρόβλημα εντοπίζεται στον παράδρομο της Ανθήλης στο ύψος της ΕΛΚΕ, όπου τα νερά έχουν καλύψει το οδόστρωμα και ο δρόμος είναι επικίνδυνος ακόμα και για μικρές ταχύτητες.

«Παραλίγο να με πετάξει έξω με 50 χλμ. Από τύχη δεν είχαμε σοβαρό τροχαίο τη νύχτα στο σημείο...», μας είπε ένας από τους οδηγούς.

Στο σημείο έχει σπεύσει η τροχαία για σήμανση, μέχρι να καθαριστεί ο δρόμος, ο οποίος "κρατάει" νερά και σε άλλα σημεία, κάτι το οποίο θα πρέπει να δουν άμεσα οι υπεύθυνοι.

Ανοίγει ο Φραντζόμυλος

Η κυκλοφορία στο δρόμο Λαμίας - Φραντζή και Λαμίας - Γοργοποτάμου, στο ύψος του Φραντζόμυλου, έχει διακοπεί από χθες στις 9:00΄το βράδυ. Σύμφωνα με πληροφορίες το νερό έχει υποχωρήσει και όπως όλα δείχνουν η Τροχαία Λαμίας με το πρώτο φως της ημέρας θα τον δώσει πάλι στην κυκλοφορία.

Σημειώνουμε τέλος ότι έχει διακοπεί η κυκλοφορία στο χείμαρρο προς Ροδίτσα στον «Κένταυρο» από τον Ξηριά που κατεβάζει με αρκετή ορμή μεγάλες ποσότητες νερού.