Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Κοινή εκδήλωση των Ομοσπονδιών Επαγγελματιών Κεντρικής Ελλάδας

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 07 Φεβρουαρίου 2019 09:00 Κοινή εκδήλωση των Ομοσπονδιών Επαγγελματιών Κεντρικής Ελλάδας

Συνάντηση όλων των Ομοσπονδιών Επαγγελματιών των Νομών Λάρισας, Μαγνησίας Τρικάλων, Καρδίτσας και Φθιώτιδας στα γραφεία του ΙΜΕ ΚΕΚ ΓΣΕΒΕΕ, πραγματοποιήθηκε στη Λάρισα.

Τη Φθιώτιδα εκπροσώπησαν ο Πρόεδρος της ΟΕΒΕ Λευτέρης Μπράζας και ο Γενικός Γραμματέας Κώστας Μπέλλης.

Από κοινού πάρθηκε η απόφαση για τη διοργάνωση μιας εκδήλωσης, των ΟΕΒΕ Κεντρικής Ελλάδος, με τη συμμέτοχη φορέων από όλη την Κεντρική Ελλάδα.

Οι εκπρόσωποι των φορέων κατέληξαν ότι

• σκοπός αυτής της ενέργειας είναι η εξωστρέφεια των ΟΕΒΕ, η άμεση επικοινωνία και ανταλλαγή απόψεων- θέσεων με στόχο τη δημιουργία ενός σχεδίου περιφερειακής ανάπτυξης των περιοχών, η επαγγελματική προώθηση προϊόντων, η συνεργασία των επιχειρήσεων καθώς και η ανάδειξη συγκριτικών πλεονεκτημάτων κάθε περιοχής και η αξιοποίηση αυτών.

• η πρώτη εκδήλωση να πραγματοποιηθεί στο Βόλο σε μορφή διημερίδας, με προτεινόμενη ημερομηνία την 6-7 Απριλίου 2019, λίγες ημέρες μετά την εκδήλωση με θέμα «100 Χρόνια ΓΣΕΒΕΕ και μικρές επιχειρήσεις στην Ελλάδα» που θα πραγματοποιηθεί στις 2 Απριλίου 2019 στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, όπου η ΓΣΕΒΕΕ θα αποδώσει φόρο τιμής σε όλους τους επαγγελματοβιοτέχνες και εμπόρους που συνέβαλαν ενεργητικά στη διαμόρφωση της πορείας των 100 χρόνων συνδικαλισμού και επιχειρηματικότητας μικρής κλίμακας.

• δεσμευτήκαν ότι θα πραγματοποιείται ανά τακτά χρονικά διαστήματα, σε άλλη πόλη και το συντονισμό της θα αναλαμβάνει η τοπική ΟΕΒΕ με τη συνδρομή των πρωτοβάθμιων σωματείων της, και οι άλλες ομοσπονδίες θα συμμετέχουν με τα Διοικητικά τους συμβούλια.

• ανανέωσαν το ραντεβού τους για τις 25 Φεβρουαρίου 2019, την ίδια ώρα στη δομή του ΙΜΕ ΚΕΚ ΓΣΕΒΕΕ, στη Λάρισα.