Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Λαμία: Λίμνη ο παράδρομος - Εγκλωβίστηκε γυναίκα με αυτοκίνητο (ΦΩΤΟ)

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 07 Φεβρουαρίου 2019 09:45 Λαμία: Λίμνη ο παράδρομος - Εγκλωβίστηκε γυναίκα με αυτοκίνητο (ΦΩΤΟ)

Πάνω από μία ώρα γυναίκα - οδηγός περίμενε βοήθεια για να «ξεκολλήσει» από το σημείο.

Σε μια μεγάλη παγίδα μετατράπηκε ο παράδρομος της Ανθήλης στο ύψος της ΕΛΚΕ, όπου τα νερά πλημμύρισαν το οδόστρωμα.

Μία γυναίκα οδηγός με το όχημα που οδηγούσε, κόλλησε στα λασπόνερα, που έχουν καλύψει και οποιαδήποτε άλλη λακκούβα  υπάρχει στο σημείο, θέτοντας σε κίνδυνο όσους χρησιμοποιούν τον παράδρομο για να πάνε στη δουλειές τους.

Ενδεικτικά αρκετοί εκπαιδευτικοί κι άλλοι επαγγελματίες υποχρεώθηκαν για την ασφάλειά τους να γυρίσουν πίσω από την Ανθήλη και να χρησιμοποιήσουν υποχρεωτικά τον διεθνή πληρώνοντας διόδια για να φτάσουν με καθυστέρηση στις δουλειές τους.

Δυστυχώς στην περίπτωση της οδηγού δεν υπολόγισε σωστά το ύψος του νερού - το οποίο ξεπερνούσαν μόνο 4Χ4 ή φορτηγά - και από τις 8 το πρωί και για μία περίπου ώρα περίμενε κάποια βοήθεια προκειμένου να ξεκολλήσει από το σημείο.

Στο κομμάτι αυτό η Τροχαία διέκοψε την κυκλοφορία, ενώ η Πυροσβεστική κλήθηκε για να απεγκλωβίσει τη γυναίκα οδηγό.

Πρόκειται όπως καταλαβαίνουμε όλοι για την εναλλακτική διαδρομή που υποτίθεται έχουν οι ντόπιοι κάτοικοι προκειμένου να μετακινούνται εντός του νομού χωρίς να υποχρεούνται να πληρώνουν.

Για την αρτιότητα και αποτελεσματικότητα της κατασκευής σίγουρα υπάρχουν ευθύνες και δεν μπορεί να τα ρίχνουμε όλα στα «ακραία φαινόμενα».