Στερεά: Τα αποτελέσματα πιστοποίησης αποφοίτων ΙΕΚ

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 10 Φεβρουαρίου 2019 10:33 Στερεά: Τα αποτελέσματα πιστοποίησης αποφοίτων ΙΕΚ

1η περίοδος 2018. Πως θα τυπώσετε ηλεκτρονικά τη «Βεβαίωση Πιστοποίησης». Από τη Δευτέρα τα αποτελέσματα και στο εξεταστικό κέντρο Λαμίας.

Ανακοινώθηκαν από τον Εθνικό Οργανισμό Πιστοποίησης Προσόντων και Επαγγελματικού Προσανατολισμού (Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π.) τα Αποτελέσματα του Θεωρητικού και Πρακτικού Μέρους της 1ης Περιόδου 2018 των Εξετάσεων Πιστοποίησης Αρχικής Επαγγελματικής Κατάρτισης αποφοίτων Ι.Ε.Κ. όλων των ειδικοτήτων, εκτός του Πρακτικού Μέρους (οχήματα) των ειδικοτήτων «Εκπαιδευτής Υποψηφίων Οδηγών Αυτοκινήτων και Μοτοσικλετών».

Οι εξεταζόμενοι μπορούν να δουν τα αποτελέσματα ΕΔΩ.

Σύμφωνα με το ισχύον θεσμικό πλαίσιο ο Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π. χορηγεί στους δικαιούχους «Βεβαίωση Πιστοποίησης Αρχικής Επαγγελματικής Κατάρτισης αποφοίτων Ι.Ε.Κ.», η οποία επέχει θέση Διπλώματος ή Πτυχίου, στην οποία αναγράφεται ο μέσος όρος της βαθμολογίας του Θεωρητικού Μέρους των εξετάσεων.

Οι δικαιούχοι έχουν τη δυνατότητα να την εκδώσουν ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ από ΕΔΩ.

Η εφαρμογή της ηλεκτρονικής εκτύπωσης των Βεβαιώσεων Πιστοποίησης θα λειτουργήσει από την επόμενη εβδομάδα με αναλυτική ανακοίνωση από το Τμήμα Πιστοποίησης του Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π.

Τα αποτελέσματα Θεωρητικού και Πρακτικού Μέρους θα είναι διαθέσιμα από τη Δευτέρα 11.2.2019 και ώρα 18:00 σε όλα τα Εξεταστικά Κέντρα Θεωρητικού Μέρους και για τη Στερεά Ελλάδα στα ΔΙΕΚ Λαμίας Γαλανέϊκα - Τ.Κ.: 351 00, Λαμία

Τηλέφωνα: 2231029558, 2231045616, 2231067434, 2231067435.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση
Διαβάστε ακόμα
X

Developed in conjunction with Ext-Joom.com