Αλλαγές και τοποθετήσεις ανακριτών και δικαστών ανηλίκων

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 10 Φεβρουαρίου 2019 17:24 Αλλαγές και τοποθετήσεις ανακριτών και δικαστών ανηλίκων

Δημοσιεύθηκε σε ΦΕΚ και αναρτήθηκε στο ΔΙΑΥΓΕΙΑ το Προεδρικό Διάταγμα που εκδόθηκε στην Αθήνα μετά από πρόταση του Υπουργού Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, Μιχαήλ Καλογήρου και αφορά τον «Ορισμό τακτικών και αναπληρωτών ανακριτών και δικαστών ανηλίκων και ανανέωση θητείας αυτών».

Το κομμάτι που αφορά τις αλλαγές στις δικαστικές υπηρεσίες της Στερεάς Ελλάδας και της Θεσσαλίας έχει ως εξής:

Ορίζονται τακτικοί δικαστές ανηλίκων για μια τριετία ως ακολούθως:

Στο Εφετείο Ευβοίας η Εφέτης Αλεξάνδρα ΛΙΟΛΙΟΥ του Ελευθερίου, λόγω μετάθεσης της Εφέτη Ιωάννας ΜΑΜΑΛΗ του Ιωάννη στο Εφετείο Αθηνών.

Στο Πρωτοδικείο Βόλου η Πρόεδρος Πρωτοδικών Παναγιώτα ΡΑΠΤΗ του Ευαγγέλου, λόγω λήξεως της θητείας της Προέδρου Πρωτοδικών Άννας ΡΗΓΑ του Θεοχάρη

Στο Πρωτοδικείο Κω ο Πρόεδρος Πρωτοδικών Αντώνιος ΚΟΥΡΤΟΓΛΟΥ του Φωτίου, λόγω μετάθεσης του Προέδρου Πρωτοδικών Δημητρίου ΚΙΤΣΙΟΥ του Αθανασίου στο Πρωτοδικείο Άμφισσας

Ορίζονται αναπληρωτές δικαστές ανηλίκων για μια τριετία ως ακολούθως:

Στο Εφετείο Ευβοίας η Εφέτης Ευμορφίλη ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ του Ηλία, λόγω μετάθεσης της Εφέτη Αικατερίνης ΝΤΟΚΑ του Αποστόλου.

Στο Πρωτοδικείο Βόλου ο Πρωτοδίκης Γεώργιος ΚΑΚΑΜΑΝΟΥΔΗΣ του Μιχαήλ, σε αντικατάσταση του Πρωτοδίκη Ιωάννη ΜΠΑΝΤΙΔΗ του Σπυρίδωνα, ο οποίος απαλλάσσεται από τα καθήκοντα αυτά.

Στο Πρωτοδικείο Μυτιλήνης η Πρωτοδίκης Μαρία ΣΑΛΜΑΝΛΗ του Αθανασίου, λόγω μετάθεσης του Πρωτοδίκη Γεωργίου ΜΠΟΤΩΝΗ του Διονυσίου στο Πρωτοδικείο Χαλκίδας.

Στο Πρωτοδικείο Σπάρτης ο Πρωτοδίκης Γεώργιος ΔΑΝΙΑΣ του Κωνσταντίνου, λόγω μετάθεσης του Πρωτοδίκη Ιωάννη ΤΣΙΦΟΥΚΗ του Φωτίου στο Πρωτοδικείο Χαλκίδας.

Στο Πρωτοδικείο Χαλκίδας η Πρωτοδίκης Δέσποινα ΤΑΒΟΥΤΗ του Μιχαήλ, λόγω μετάθεσης της Πρωτοδίκη Παναγιώτας ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ του Μελετίου στο Πρωτοδικείο Αθηνών.

Ορίζονται τακτικοί ανακριτές για μια διετία ως ακολούθως:

Στο Α΄ Τμήμα του Πρωτοδικείου Βόλου ο Πρωτοδίκης Ιωάννης ΜΠΑΝΤΙΔΗΣ του Σπυρίδωνα, λόγω προαγωγής της Παρασκευής ΜΙΧΑΗΛΙΔΟΥ του Δημητρίου σε Πρόεδρο Πρωτοδικών Κορίνθου.

Στο Πρωτοδικείο Ευρυτανίας η Πρωτοδίκης Θωμαή ΓΙΑΝΝΕΚΟΥ του Στέργιου, λόγω μετάθεσης του Πρωτοδίκη Δημητρίου ΜΠΑΜΠΑΛΙΟΥΤΑ του Κωνσταντίνου στο Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης.

Στο Γ΄ Τμήμα του Πρωτοδικείου Ηρακλείου ο Πρωτοδίκης Γεράσιμος ΜΑΦΡΕΔΑΣ του Στυλιανού, λόγω μετάθεσης της Πρωτοδίκη Μαρίας ΚΑΡΑΛΗ του Γεωργίου στο Πρωτοδικείο Χαλκίδας.

Στο Πρωτοδικείο Καρδίτσας η Πρωτοδίκης Ανδρομάχη ΑΡΓΥΡΗ του Νικολάου, λόγω λήξεως της θητείας της Πρωτοδίκη Ευαγγελίας ΠΑΡΔΑΛΗ του Δημητρίου.

Στο Πρωτοδικείο Κέρκυρας η Πρωτοδίκης Αργυρώ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΔΟΥ του Χρήστου, λόγω μετάθεσης του Πρωτοδίκη Αλέξανδρου ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ του Νικολάου στο Πρωτοδικείο Τρικάλων.

Στο Πρωτοδικείο Τρικάλων η Πρωτοδίκης Ιωάννα ΣΟΥΦΛΙΑ του Χρήστου, λόγω λήξεως της θητείας του Πρωτοδίκη Δημητρίου – Βάιου ΚΩΣΤΙΜΠΑ του Δημητρίου.

Στο Πρωτοδικείο Χαλκίδας ο Πρωτοδίκης Γεώργιος ΜΠΟΤΩΝΗΣ του Διονυσίου ως τακτικό ανακριτή του Α΄ τμήματος, λόγω μετάθεσης της Πρωτοδίκη Αθηνάς ΧΟΝΤΖΙΑ του Παναγιώτη στο Πρωτοδικείο Λιβαδειάς.

Ορίζονται τακτικοί ανακριτές και ανακριτές ανηλίκων για μια διετία ως ακολούθως:

Στο Πρωτοδικείο Καλαμάτας ο Πρωτοδίκης Δημήτριος ΤΕΡΖΗΣ του Νικολάου ως τακτικό ανακριτή του Β΄ Τμήματος και ως ανακριτή ανηλίκων, λόγω μετάθεσης της Πρωτοδίκη Παρασκευής ΚΟΝΤΟΥ του Νικολάου στο Πρωτοδικείο Χαλκίδας.

Στο Πρωτοδικείο Λιβαδειάς η Πρωτοδίκης Παναγιώτα ΝΤΖΟΥΦΑ του Βασιλείου, λόγω μετάθεσης της Πρωτοδίκη Ευφροσύνης - Μαρίας ΝΤΟΡΤΟΥ στο Πρωτοδικείο Πειραιά.

Στο Πρωτοδικείο Σπάρτης ο Πρωτοδίκης Νικόλαος-Γεώργιος ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ του Λεωνίδα, λόγω μετάθεσης της Πρωτοδίκη Αικατερίνης ΒΑΛΣΑΜΙΔΗ του Κωνσταντίνου στο Πρωτοδικείο Χαλκίδας.

Ορίζεται αναπληρωτής ανακριτής ανηλίκων για μια διετία:

Στο Πρωτοδικείο Χαλκίδας ο Πρωτοδίκης Γεώργιος ΜΠΟΤΩΝΗΣ του Διονυσίου, σε αντικατάσταση του Πρωτοδίκη Σπύρου ΚΑΛΔΗ του Νικολάου, ο οποίος έχει ήδη ορισθεί τακτικός ανακριτής ανηλίκων στο ίδιο Πρωτοδικείο.

Ανανεώνεται για μια ακόμη τριετία η θητεία:

Της Προέδρου Πρωτοδικών Κωνσταντίνας ΦΛΕΤΟΥΡΗ του Ιωάννη ως τακτικής δικαστή ανηλίκων στο Πρωτοδικείο Χαλκίδας.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση