Μέχρι μέσα Μαρτίου ο διαγωνισμός για τη δακοκτονία στη Λοκρίδα

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 10 Φεβρουαρίου 2019 23:41 Μέχρι μέσα Μαρτίου ο διαγωνισμός για τη δακοκτονία στη Λοκρίδα

Αναρτήθηκε στην πλατφόρμα του ΕΣΗΔΗΣ ο ηλεκτρονικός διαγωνισμός για τη δακοκτονία στον τομέα Α’ της Περιφερειακής Ενότητας Φθιώτιδας.

Συγκεκριμένα αναρτήθηκε η διακήρυξη για την «Παροχή υπηρεσιών για τον από εδάφους δολωματικό ψεκασμό ελαιοδέντρων στα πλαίσια του Προγράμματος Συλλογικής Καταπολέμησης του Δάκου Ελιάς, για το έτος 2019 στο ΤΜΗΜΑ Α΄ της Περιφερειακής Ενότητας Φθιώτιδας» και με κριτήριο κατακύρωσης την πλέον συμφέρουσα από οικονομικής άποψης προσφορά βάσει τιμής.

Ο Προϋπολογισμός του έργου είναι Τριακόσια είκοσι επτά χιλιάδες διακόσια πενήντα πέντε και είκοσι τρία λεπτά (327.255,23 € ) συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ και αφορά τον από εδάφους ψεκασμό 2.446.000 ελαιοδέντρων στα παρακάτω Δ .Δ της Π.Ε. Φθιώτιδας:

Αγ. Κωνσταντίνου, Αρκίτσας, Λειβανατών, Μεγαπλατανου- Γουλεμίου, Αταλάντης -Κυπαρισσίου, Τραγάνας- Προσκυνά, Μαρτίνου, Λάρυμνας, Μαλεσίνας, Καλαποδίου-Ζελίου, Ελάτειας, Σφάκας, Αμφίκλειας-Δρυμαίας -Τιθρωνίου, Μοδίου, Τιθορέας-Αγίας Μαρίνας, Κ. Τιθορέας.

Ημερομηνία καταληκτική ηλεκτρονικής υποβολής των προσφορών: 11-03-2019., Ημέρα: Δευτέρα και. Ώρα Ελλάδος: 15:00 (03:00 μ.μ.)

Ημερομηνία, ηλεκτρονικής αποσφράγισης των προσφορών: 14-03-2019, Ημέρα: Πέμπτη Ώρα Ελλάδος: 10: 00 π.μ.

Περίληψη Διακήρυξης.

Περισσότερα ΕΔΩ.

 

Προσαρμοσμένη αναζήτηση