Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Νέα κακοκαιρία εξπρές - Χιόνια και βροχές στα πεδινά

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 15 Φεβρουαρίου 2019 09:15 Νέα κακοκαιρία εξπρές - Χιόνια και βροχές στα πεδινά

Ανεβαίνει σταδιακά η θερμοκρασία από την Κυριακή…

Έχει ο καιρός γυρίσματα και ειδικά το τελευταίο διάστημα το σκηνικό ήλιος – χιόνι, ζέστη – κρύο, εναλλάσσεται τόσο γρήγορα που ακόμη και οι προβλέψεις έχουν χάσει την αξία τους!

Ένα ακόμη βαρομετρικό χαμηλό αναμένεται να επηρεάσει τη χώρα μας σύμφωνα με το συνεργάτη μας Κώστα Λούτα, αφήνοντας κάμποσα χιόνια και στην περιοχή μας ακόμη και σε περιοχές με υψόμετρο στα 300 μέτρα.

Πιο αναλυτικά για σήμερα Παρασκευή (15/2) θα έχουμε νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και από τις απογευματινές ώρες θα σημειώνονται ασθενείς χιονοπτώσεις κυρίως στην ανατολική και νότια Φθιώτιδα περίπου από τα 300-400μ και βροχές στα πεδινά.

Τα φαινόμενα θα διαρκέσουν έως το πρωί του Σαββάτου και μετά θα σταματήσουν. Οι άνεμοι θα πνέουν ΒΔ 3-4 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 1-7 βαθμούς.

Η υπόλοιπη ημέρα του Σαββάτου θα κυλίσει με λίγη συννεφιά.

Κυριακή-Δευτέρα-Τρίτη θα έχουμε ηλιοφάνεια, ασθενείς ανέμους και σταδιακή άνοδο της θερμοκρασίας, με τον υδράργυρο την Τρίτη να ανεβαίνει στους 14 βαθμούς.

Πρόβλεψη για καλοκαιρία υπάρχει και για την Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου και μέχρι την Παρασκευή, ωστόσο πιο ασφαλής πρόβλεψη θα υπάρχει από την καινούρια εβδομάδα.