Λαμία: Και τους κλέβουν και τους απειλούν...Δείτε εικόνες!

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 18 Φεβρουαρίου 2019 08:10 Λαμία: Και τους κλέβουν και τους απειλούν...Δείτε εικόνες!

Η κατάσταση με τους ρομά στην περιοχή της Λαμίας έχει ξεφύγει εντελώς, αφού υπάρχουν καθημερινά κρούσματα κλοπών, διαρρηξεων και όχι μόνο.

Χθες (15/2) στις 9:30-10:00' το πρωί στην Ανθήλη Λαμίας, ρομά έκαναν απόπειρα διάρρηξης σε σπίτι, προκαλώντας ζημιές στην πόρτα εισόδου, αλλά και στις μπαλκονόπορτες, όπως μπορείτε να δείτε και στις φωτογραφίες.

Αρχικά οι νεαροί ρομά προσπάθησαν να μπουν από τις μπαλκονόπορτες, αλλά δεν κατάφεραν να τις παραβιάσουν, αφού οι άνθρωποι έχουν βάλει σιδεριές.

Στη συνέχεια έσπασαν το παράθυρο της πόρτα και προσπάθησαν την ανοίξουν. Δεν πρόλαβαν να μπουν μέσα όμως γιατί έγιναν αντιληπτοί από τους γείτονες και τράπηκαν σε φυγή.

Οι ιδιοκτήτες κάλεσαν την αστυνομία και την ενημέρωσαν. Όταν η αστυνομία αποχώρησε ο πατέρας των νεαρών ρομά που έκαναν την απόπειρα διάρρηξης, απείλησε την οικογένεια, ότι θα τους βάλει φωτιά το βράδυ που κοιμούνται και θα τους κάψει, γιατί κατηγόρησαν τα παιδιά του για την διάρρηξη. Φανταστείτε να μην υπήρχαν και μάρτυρες.

Οι κάτοικοι στην Ανθήλη υποφέρουν κυριολεκτικά από τους ρομά που έχουν εγκατασταθεί εκεί.

Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες κάποιοι από αυτούς έχουν εγκατασταθεί σε "οικόπεδα" στην περιοχή "Natura", κάτι που πρέπει άμεσα να δουν οι Αρχές, αφού για να γίνει αυτό εμπλέκονται υπηρεσίες που τους έδωσαν άδεια. Αν δεν τους έδωσαν τότε θα έπρεπε να τους είχαν απομακρύνει. Ποιο από τα δυο ισχύει;

Προσαρμοσμένη αναζήτηση