Είχαν ρημάξει σπίτια, αυτοκίνητα και αποθήκες

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 15 Φεβρουαρίου 2019 17:54 Είχαν ρημάξει σπίτια, αυτοκίνητα και αποθήκες

Συνελήφθη ένας νεαρός, αναζητούνται τρεις συνεργοί του…

Στα χέρια της αστυνομίας, έπεσε το μεσημέρι της Πέμπτης (14/2) ένας 24χρονος Ρομά, μετά από κλοπή σε περιφραγμένο χώρο με αυτοκίνητα και μηχανήματα στην Χαλκίδα.

Ο 24χρονος παγιδεύτηκε στο χώρο από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Χαλκίδας, και από αστυνομικούς του ΑΤ & του Τμήματος Τροχαίας Χαλκίδας, που έσπευσαν στο σημείο όταν ειδοποιήθηκαν από περίοικο. Πρόλαβαν και εξαφανίσθηκαν δύο ακόμη άνδρες ηλικίας 26 και 31 ετών, καθώς και μια γυναίκα τα στοιχεία της οποίας δεν έχουν ταυτοποιηθεί.

Στο πλαίσιο της έρευνας που διεξήγαγε το Τμήμα Ασφαλείας Χαλκίδας, προέκυψε ότι ο 24χρονος μαζί με τους συνεργούς του, με την ίδια ή διαφορετική σύνθεση κάθε φορά ή και μεμονωμένα σε μία περίπτωση, από τον 26χρονο, το χρονικό διάστημα από 07-01 έως 08-02-2019, ενέχονται στη διάπραξη έξι (6) τουλάχιστον κλοπών από επιχειρήσεις, Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητα και αποθήκες, σε διάφορες περιοχές της Χαλκίδας.

Η λεία που αποκόμισαν περιλαμβάνει μεταξύ άλλων, χρήματα, πλήθος μεταλλικών αντικειμένων & ανταλλακτικά οχημάτων διαφόρων τύπων, ηλεκτρικά μηχανήματα, ηλεκτρονικές συσκευές, χαλκοσωλήνες και καλώδια παροχής ηλεκτρικού ρεύματος, η αξία των οποίων υπολογίζεται ότι υπερβαίνει τα 9.000 ευρώ.

Η έρευνα συνεχίζεται προκειμένου να διερευνηθεί όλο το φάσμα της εγκληματικής τους δραστηριότητας, καθώς και η τυχόν εμπλοκή και άλλων ατόμων - συνεργών τους.

Την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Χαλκίδας, ενώ ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας και παραπέμφθηκε για να απολογηθεί στον Ανακριτή Χαλκίδας.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση