Συνεδριάζουν Οικονομική και Επιτροπή Ποιότητας Ζωής στο Δήμο Λαμιέων

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 15 Φεβρουαρίου 2019 18:32 Συνεδριάζουν Οικονομική και Επιτροπή Ποιότητας Ζωής στο Δήμο Λαμιέων

Η 7η φετινή συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Λαμιέων και η 1η της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής, πραγματοποιούνται την Τρίτη 19 Φεβρουαρίου.

Αρχικά στις 12 το μεσημέρι συνεδριάζει η Οικονομική με εφτά (7) θέματα στην ημερήσια διάταξη, όπως παρακάτω:

Θέμα 1ο : ΕΠΙΚΥΡΩΣΗ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΩΝ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ 6ης ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ
Θέμα 2ο : ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΤΡΑΠΕΖΙΚΩΝ ΔΙΑΘΕΣΙΜΩΝ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
Θέμα 3ο : ΕΓΚΡΙΣΗ ΤΕΥΧΩΝ ΔΗΜΟΠΡΑΤΗΣΗΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ ΟΡΩΝ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ: «ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΣΤΕΓΑΣΤΡΟΥ ΣΤΟ ΔΑΚ ΛΑΜΙΑΣ» ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜOY 619.600,00 € ΜΕ Φ.Π.Α.
Θέμα 4ο : ΈΓΚΡΙΣΗ Η ΜΗ 1ΟΥ &  2ΟΥ ΠΡΑΚΤΙΚΟΥ  ΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΑΝΟΙΚΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ  ΑΝΑΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΣΩΡΙΝΩΝ  ΑΝΑΔΟΧΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΜΕ ΤΙΤΛΟ : «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΙΔΩΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ & ΕΥΠΡΕΠΙΣΜΟΥ» ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΜΕΛΕΤΗΣ 119.988,60 € (ΜΕ ΦΠΑ 24%)
Θέμα 5ο : ΈΓΚΡΙΣΗ Η ΜΗ ΤΟΥ 2ΟΥ ΠΡΑΚΤΙΚΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΩΝ ΚΑΤΑΚΥΡΩΣΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑΣ ΜΕ Α.Α.ΕΣΗΔΗΣ 77690 ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ: «ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΕΡΓΩΝ ΑΠΟΣΤΡΑΓΓΙΣΗΣ & ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΦΘΟΡΩΝ Τ.Κ. ΠΑΥΛΙΑΝΗΣ»
Θέμα 6ο : ΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΑΝΟΙΚΤΟΥ ΔΙΕΘΝΗ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ -  ΈΓΚΡΙΣΗ ΤΩΝ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΩΝ - ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ ΟΡΩΝ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ:   «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΚΑΥΣΙΜΩΝ ΚΑΙ ΛΙΠΑΝΤΙΚΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΛΑΜΙΕΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΝΟΜΙΚΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΟΥ» ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΜΕΛΕΤΗΣ 2.045.470,95€ ΜΕ ΦΠΑ 24% ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ 2.045.470,95€ ΜΕ ΦΠΑ 24%
Θέμα 7ο : ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ ΟΡΩΝ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΜΙΣΘΩΣΗ ΤΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΚΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΣΦΑΓΕΙΩΝ ΛΑΜΙΑΣ

Στη 1:30’ θα ακολουθήσει η συνεδρίαση της ΕΠΖ έχοντας τέσσερα θέματα προς συζήτηση και λήψη αποφάσεων:

Θέμα 1ο : ΚΟΠΗ ΔΕΝΤΡΩΝ ΣΤΙΣ ΟΔΟΥΣ ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ ,ΦΙΛΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑΫΓΕΤΟΥ
Θέμα 2ο : ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΘΕΣΗΣ   ΠΕΡΙΠΤΕΡΟΥ  ΚΑΙ ΑΠΟΞΗΛΩΣΗ ΚΟΥΒΟΥΚΛΙΟΥ (ΛΕΩΝΙΔΟΥ 13-ΛΑΜΙΑ)
Θέμα 3ο : ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΚΕΝΩΘΕΝΤΟΣ  ΠΕΡΙΠΤΕΡΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟΞΗΛΩΣΗ ΚΟΥΒΟΥΚΛΙΟΥ (Δ.Κ. ΡΟΔΙΤΣΑΣ -ΔΗΜΟΥ ΛΑΜΙΕΩΝ)
Θέμα 4ο : ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ  ΚΕΝΩΘΕΝΤΟΣ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟΥ ΣΤΗΝ  ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΜΟΣΧΟΧΩΡΙΟΥ  ΚΑΙ ΑΠΟΞΗΛΩΣΗ ΚΟΥΒΟΥΚΛΙΟΥ  
Θέμα 5ο :   ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΩΡΑΡΙΟΥ  ΧΡΗΣΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ Η ΜΟΥΣΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ (Τ.Κ. ΕΛΕΥΘΕΡΟΧΩΡΙΟΥ)- ΔΗΜΟΥ ΛΑΜΙΕΩΝ

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση
Διαβάστε ακόμα
X

Developed in conjunction with Ext-Joom.com