Παναγιώτη Αγγελόπουλο και Λάμπρο Ρόδη ανακοίνωσε ο Φάνης Σπανός

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 18 Φεβρουαρίου 2019 11:42 Παναγιώτη Αγγελόπουλο και Λάμπρο Ρόδη ανακοίνωσε ο Φάνης Σπανός

Ακόμη δυο νέους υποψηφίους ανακοίνωσε σήμερα (18/2/19) ο επικεφαλής του Συνδυασμού «Επιμένουμε στην Καρδιά της Ελλάδας», Φάνης Σπανός.

Πρόκειται για τον καρδιολόγο Παναγιώτη Αγγελόπουλο από την Κύμη και τον Δημοσιογράφο Λάμπρο Ρόδη από τον Ορχομενό.

«Δυο έμπειροι επαγγελματίες και αυτοδιοικητικοί, ο καρδιολόγος και Δημοτικός Σύμβουλος Κύμης-Αλιβερίου Παναγιώτης Αγγελόπουλος από την Κύμη Ευβοίας και ο Δημοσιογράφος και Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου Ορχομενού Λάμπρος Ρόδης από τον Ορχομενό Βοιωτίας αποφάσισαν να προσφέρουν σε ολόκληρο τον νομό τους. Τους καλωσορίζουμε στον Β' βαθμό τοπικής αυτοδιοίκησης και στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας», τονίζει ο Φάνης Σπανός στην ανάρτησή του.

Δείτε την πρωινή ανάρτηση στο Facebook:

Ακολουθούν οι σύνδεσμοι των δυο νέων υποψηφίων με τον συνδυασμό "Επιμένουμε στην καρδιά της Ελλάδας".

Δείτε τους υποψήφιους Περιφερειακούς Συμβούλους:

στην ηλεκτρονική σελίδα www.epimenoume2019.gr

και στο Facebook Επιμένουμε στην Καρδιά της Ελλάδας