Προκήρυξη μιας θέσης από την Εφορεία Αρχαιοτήτων Φθιώτιδας και Ευρυτανίας

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 20 Φεβρουαρίου 2019 11:37 Προκήρυξη μιας θέσης από την Εφορεία Αρχαιοτήτων Φθιώτιδας και Ευρυτανίας

Προκήρυξη πρόσληψης Επιστημονικού προσωπικού με σύμβαση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου, ανακοίνωσε η Εφορεία Αρχαιοτήτων Φθιώτιδας – Ευρυτανίας.

Πρόκειται για το 2ο Υποέργο: «Εργασίες στερέωσης και αποκατάστασης του μνημείου του Ι.Ν. Αγίου Νικολάου» του έργου: «Αποκατάσταση και ανάδειξη μνημείου Ι.Ν. Αγίου Νικολάου και διαμόρφωση περιβάλλοντος χώρου στην Δ.Κ. Σπερχειάδας Δήμου Μακρακώμης» που θα υλοποιηθεί με την μέθοδο της αρχαιολογικής αυτεπιστασίας από την ΕΦΑ Φθιώτιδας και Ευρυτανίας.

Η προκήρυξη αφορά μία (1) θέση ΠΕ Μηχανικών ειδικότητας Πολιτικού Μηχανικού με εξειδίκευση στην αποκατάσταση και ανάδειξη μνημείων.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση και να την υποβάλουν με τα συνημμένα δικαιολογητικά, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας στην ακόλουθη διεύθυνση:

Κων/νου Καραμανλή & Ζαφείρη 1, Τ.Κ. 35132 Λαμία

απευθύνοντάς την στην Εφορεία Αρχαιοτήτων Φθιώτιδας και Ευρυτανίας υπόψιν κ. Καλαντζή Ηλία ή κ. Σταμοκώστα Αναστασίας (τηλ. επικοινωνίας: 22310-47628/47629), έως 22/2/2019 και ώρα από 9.00 μέχρι 14:00.

Αναλυτικά δείτε ΕΔΩ.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση