Κατεβαίνει για Δήμαρχος ο Γιώργος Χαντζής στο Δήμο Μακρακώμης

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 21 Φεβρουαρίου 2019 08:20 Κατεβαίνει για Δήμαρχος ο Γιώργος Χαντζής στο Δήμο Μακρακώμης

Μια νέα υποψηφιότητα για το Δήμο Μακρακώμης ανακοινώθηκε σήμερα.

Πρόκειται για τον γνωστό οδοντίατρο Γιώργο Χαντζή, ο οποίος και στο παρελθόν είχε ασχοληθεί με τα κοινά, από τη θέση του Δημοτικού Συμβούλου και του Αντιδημάρχου για κάποιο χρονικό διάστημα. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ τον τελευταίο καιρό υπήρχαν αρκετές "ζυμώσεις" στη δυτική Φθιώτιδα και όπως δείχνει και η σημερινή ανακοίνωση τελικά τον έπεισαν να κατέβει ως επικεφαλής συνδυασμού.

Διαβάστε τη σχετική - λιτή ανακοίνωση:

Συνδημότισσες και συνδημότες,

Με την παρότρυνση πολλών ενεργών συμπολιτών μας στη Δυτική Φθιώτιδα αποφασίσαμε τη δημιουργία νέας Δημοτικής Παράταξης, με την οποία θα συμμετέχουμε στις προσεχείς Δημοτικές Εκλογές, τον Μάιο του 2019.

Προς όλους εσάς, που μοιραζόμαστε την ίδια αγωνία για το μέλλον του τόπου μας, σας γνωρίζω την πρόθεσή μου να είμαι επικεφαλής του νέου αυτού Συνδυασμού για το Δήμο Μακρακώμης.

Μαζί με τους αξιόλογους συνεργάτες μου απευθύνουμε κάλεσμα σε όλες και όλους, πέρα και πάνω από κόμματα και παρατάξεις, να ενώσουμε τις δυνάμεις μας, για ένα και μοναδικό στόχο. Να βελτιώσουμε την ποιότητα ζωής στην καθημερινότητά μας και να αναβαθμίσουμε τον τόπο μας. 

Το πιστεύουμε, το μπορούμε και όλοι μαζί θα το καταφέρουμε!

Με τιμή 
Γεώργιος Χαντζής
Οδοντίατρος - Ορθοδοντικός

 

Προσαρμοσμένη αναζήτηση