Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Θύμα τροχαίου ο νεαρός που βρέθηκε νεκρός στην κοίτη του Ξηριά

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 22 Φεβρουαρίου 2019 08:40 Θύμα τροχαίου ο νεαρός που βρέθηκε νεκρός στην κοίτη του Ξηριά

Στη νέα Λαχαναγορά Βόλου…

Ένας βοσκός εντόπισε το μεσημέρι της Πέμπτης (21/2) το άψυχο σώμα ενός 22χρονου στον χείμαρρο του Ξηριά, κοντά στη νέα Λαχαναγορά.

Στο σημείο κλήθηκε αμέσως η αστυνομία και διαπιστώθηκε πως ο νεαρός έφερε τραύματα στο κεφάλι. Μάλιστα κοντά στο σημείο που βρέθηκε η σορός του 22χρονου, εντοπίστηκε στον δρόμο, στο ύψος των τοιχίων αντιστήριξης, σε όρθια θέση, το μηχανάκι που οδηγούσε με τα κλειδιά επάνω.  Στην αστυνομία περίοικοι ανέφεραν πως το δίκυκλο βρισκόταν στο σημείο από τις 8 το πρωί.

Πρόκειται για 22χρονο Γαρύφαλλο – Άγγελο Βουλκούδη, που εντοπίστηκε μπρούμυτα στον χείμαρρο, ενώ φορούσε πράσινο μπουφάν.

Από την αστυνομία αποκλείστηκε εγκληματική ενέργεια και τα στοιχεία δείχνουν ότι ο θάνατος του άτυχου 22χρονου προκλήθηκε από τροχαίο.

Ο νεαρός, που κινούνταν με το μηχανάκι του το πρωί από την οδό Διμηνίου προς την Αθηνών, φέρεται να έχασε τον έλεγχο του δικύκλου και να χτύπησε στο τοιχίο με αποτέλεσμα να πέσει στο ποτάμι.

Ο βοσκός που περνούσε από το σημείο  το μεσημέρι, εντόπισε τον άτυχο 22χρονο ενώ είχαν περάσει ήδη πέντε ώρες που ήταν νεκρός.  Σύμφωνα με πληροφορίες στο σημείο  δεν βρέθηκε κράνος ενώ ο 22χρονος έφερε τραύματα στο κεφάλι που χτύπησε στις πέτρες κατά την πτώση.

Πηγή: e-thessalia.gr (φωτογραφία taxydromos.gr)