Αναβλήθηκε η διακοπή νερού στα Καμένα Βούρλα

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 25 Φεβρουαρίου 2019 19:51 Αναβλήθηκε η διακοπή νερού στα Καμένα Βούρλα

Έκτακτο Δημοτικό Συμβούλιο την Τρίτη…

Η κακοκαιρία που έπληξε το Δήμο Καμένων Βούρλων είχε ως αποτέλεσμα την αναβολή της προγραμματισμένης διακοπής νερού που είχε ανακοινωθεί για σήμερα Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση.

«..γνωστοποιούμε ότι αναβάλλεται λόγω καιρικών συνθηκών η διακοπή υδροδότησης στα Καμ. Βούρλα που είχε προγραμματιστεί για τις απογευματινές ώρες (18.30), της Δευτέρας, 25-02-2019.

Η ημερομηνία διακοπής υδροδότησης θα οριστεί με νέα Ανακοίνωση».

Έκτακτη συνεδρίαση

Συνεδριάζει εκτάκτως την Τρίτη 26 Φεβρουαρίου 2019, το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου.

Η συνεδρίαση θα ξεκινήσει στις 19:00’ με τα παρακάτω τέσσερα θέματα:

1. Έγκριση µελέτη για προµήθεια, εγκατάσταση και θέση σε λειτουργία συστήµατος διαχείρισης του εσωτερικού δικτύου ύδρευσης του ∆ήµου Καµένων Βούρλων

2. Λήψη απόφασης για Έγκριση υποβολής πρότασης στον Άξονα Προτεραιότητας: «Βελτίωση των υποδοµών των δικτύων ύδρευσης», στο πλαίσιο της «Πρόσκλησης I» του Προγράµµατος: «ΦΙΛΟ∆ΗΜΟΣ Ι» του Υπουργείου Εσωτερικών µε τίτλο: «Υποδοµές ύδρευσης για την εξασφάλιση επαρκούς ποσότητας και ποιότητας ύδατος για ανθρώπινη κατανάλωση» για την «Προµήθεια, εγκατάσταση και θέση σε λειτουργία συστήµατος διαχείρισης του εσωτερικού δικτύου ύδρευσης του ∆ήµου Καµένων Βούρλων» και εξουσιοδότηση του ∆ηµάρχου για τις απαιτούµενες ενέργειες

3. Λήψη απόφασης για Έγκριση υποβολής αίτησης ένταξης στο πρόγραµµα «ΦΙΛΟ∆ΗΜΟΣ ΙI» (Πρόσκληση IV), στον άξονα προτεραιότητας «Κοινωνικές και πολιτιστικές υποδοµές και δραστηριότητες των δήµων» µε τίτλο : «Κατασκευή, επισκευή και συντήρηση αθλητικών εγκαταστάσεων των ∆ήµων»

4. Προγραµµατισµός προσλήψεων προσωπικού µε σχέση εργασίας Ι.∆.Ο.Χ. για το έτος 2019 για την κάλυψη αναγκών ανταποδοτικού χαρακτήρα διάρκειας έως 8 µηνών.

Το έκτακτο των θεµάτων, συνίσταται στο γεγονός ότι η καθυστέρηση συζήτησης των ανωτέρω θεµάτων θίγει άµεσα τα συµφέροντα του ∆ήµου διότι:

• Για το 1ο και το 2ο θέµα, η προθεσµία υποβολής της αντίστοιχης πρότασης λήγει στις 28-2-2019

• Για το 3ο θέµα, η αξιολόγηση των προτάσεων θα γίνει µε σειρά προτεραιότητας και για το λόγο αυτό είναι άµεση η συζήτησή του

• Για το 4ο θέµα, σύµφωνα µε το αριθµ. οικ.3955/21-1-2019 έγγραφο του Υπουργείου Εσωτερικών, έως 28-2-2019 θα πρέπει να υποβληθούν τα αντίστοιχα αιτήµατα των ∆ήµων για την επεξεργασία τους.

 

Προσαρμοσμένη αναζήτηση