Η Μαρία Ραφτοπούλου στο συνδυασμό του Νίκου Σταυρογιάννη

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 01 Μαρτίου 2019 08:25 Η Μαρία Ραφτοπούλου στο συνδυασμό του Νίκου Σταυρογιάννη

Η Δημοτική Σύμβουλος Μαρία Ραφτοπούλου - Παπασταμάτη έκανε την ακόλουθη δήλωση για τις επερχόμενες δημοτικές εκλογές.

«Η αυτοδιοικητική μου πορεία όλα αυτά τα χρόνια, είτε από τη θέση της συμπολίτευσης - πρώην Αντιδήμαρχος, είτε της αντιπολίτευσης είχε ως γνώμονα την εξυπηρέτηση των δημοτών μας, μέσα από τη καθημερινή επαφή μαζί τους. Προέρχομαι από έναν συνδυασμό που υπηρέτησα με σεβασμό, από όποια θέση κι αν κλήθηκα. Διαπιστώνοντας όμως, ότι δεν υπάρχει πρόθεση συνέχισης της πορείας του υπό την ηγεσία στελέχους που να προκύπτει από τα σπλάχνα του ή τουλάχιστον από έναν κοινό αυτοδιοικητικό αγώνα, μου δίνεται η δυνατότητα της ελεύθερης επιλογής.

Στα 4,5 πλέον χρόνια κατά τα οποία μετέχω εκ μέρους της αξιωματικής αντιπολίτευσης στην Οικονομική Επιτροπή του Δήμου μας από την θέση της Αντιπροέδρου διαπίστωσα το νοικοκύρεμα που έκανε η παρούσα Δημοτική Αρχή όσον αφορά τα οικονομικά του Δήμου μας - μέσα από μία συστηματική δουλειά - την οποία και εκτίμησα.

Επειδή την Αυτοδιοίκηση πρέπει να την υπηρετούμε αφενός με αίσθημα ειλικρινούς διάθεσης προσφοράς και συνεργασίας για το καλό των Δημοτών μας και αφετέρου η συμμετοχή μας σε αυτή, δεν πρέπει να καθορίζεται από όρους οιασδήποτε μορφής προσωπικής αντιπαράθεσης ή ρεβανσισμού, σας γνωστοποιώ ότι στις επερχόμενες εκλογές θα είμαι υποψήφια ως Δημοτική Σύμβουλος με τον συνδυασμό του νυν Δημάρχου Νίκου Σταυρογιάννη».

Μαρία Ραφτοπούλου - Παπασταμάτη
Δημοτική Σύμβουλος Δήμου Λαμιέων

Προσαρμοσμένη αναζήτηση