Οικονομική Δήμου Λαμιέων: Έγκριση η μη πρακτικών για τη μεταστέγαση του Ειδικού

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 01 Μαρτίου 2019 17:24 Οικονομική Δήμου Λαμιέων: Έγκριση η μη πρακτικών για τη μεταστέγαση του Ειδικού

Η 9η συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Λαμιέων, πραγματοποιείται την προσεχή Τρίτη 5 Μαρτίου 2019 στις 12 το μεσημέρι στο Δημοτικό Κατάστημα.

Τα θέματα που θα την απασχολήσουν είναι τέσσερα, μεταξύ των οποίων το έργο μεταστέγασης του Ειδικού Επαγγελματικού Γυμνασίου.

Αναλυτικά:

Θέμα 1ο : ΕΠΙΚΥΡΩΣΗ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΩΝ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ 8ης ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ
Θέμα 2ο : ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ ΟΡΩΝ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ «ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΙΣΟΓΕΙΟΥ ΚΤΙΡΙΟΥ ΛΑΟΓΡΑΦΙΚΟΥ ΜΟΥΣΕΙΟΥ ΔΙΒΡΗΣ » ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΜΕΛΕΤΗΣ 15,400,00 € ΜΕ Φ.Π.Α.                    
Θέμα 3ο : ΈΓΚΡΙΣΗ Η ΜΗ ΤΟΥ 2ου ΠΡΑΚΤΙΚΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΩΝ ΚΑΤΑΚΥΡΩΣΗΣ ΤΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑΣ ΜΕ Α.Α.ΕΣΗΔΗΣ 77660 ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ «ΜΕΤΑΣΤΕΓΑΣΗ ΕΙΔΙΚΟΥ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ»
Θέμα 4ο : ΠΕΡΙ ΑΣΚΗΣΗΣ ΄Η ΜΗ ΑΙΤΗΣΗΣ ΓΙΑ ΚΑΘΟΡΙΣΜΟ ΟΡΙΣΤΙΚΗΣ ΤΙΜΗΣ ΜΟΝΑΔΑΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΩΣ ΡΥΜΟΤΟΜΟΥΜΕΝΩΝ ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΤΗΣ ΑΡΙΘ. 2/2012 ΠΡΑΞΗΣ ΑΝΑΛΟΓΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΟΔΟΥ Λ. ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΣΤΑ ΚΑΛΥΒΙΑ

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση
Διαβάστε ακόμα
X

Developed in conjunction with Ext-Joom.com