Σημαντική διάκριση για την Ομάδα Επιχειρηματολογίας του 6ου ΓΕΛ Λαμίας

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 01 Μαρτίου 2019 17:46 Σημαντική διάκριση για την Ομάδα Επιχειρηματολογίας του 6ου ΓΕΛ Λαμίας

Την 7η θέση μεταξύ 30 σχολείων από όλη την Ελλάδα κατέλαβε η Ομάδα Επιχειρηματολογίας του 6ου ΓΕΛ Λαμίας, που συμμετείχε στους 5ους Μαθητικούς Αγώνες Επιχειρηματολογίας 2019, οι οποίοι πραγματοποιήθηκαν στις 9 Φεβρουαρίου 2019 στο 1ο ΓΕΛ Παπάγου στην Αθήνα.

Στην ομάδα συμμετέχουν οι μαθητές:

ΑΣΠΡΟΓΙΑΝΝΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ της Α΄ Τάξης

ΓΕΩΡΓΙΤΣΗ ΞΑΝΘΟΥΛΑ της Α΄ Τάξης

ΖΑΧΑΡΗ ΒΑΪΑ της Γ΄ Τάξης

ΜΠΟΥΡΟΓΙΑΝΝΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ της Γ΄ Τάξης

ΟΔΑΤΖΙΔΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ-ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ της Γ΄ Τάξης

ΠΑΠΠΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ της Α΄ Τάξης

ΠΡΟΒΟΠΟΥΛΟΥ ΣΟΦΙΑ της Α΄ Τάξης

ΣΑΜΑΡΑ ΣΟΦΙΑ της Α΄ Τάξης

ΤΣΙΟΥΜΑ ΑΣΗΜΙΝΑ-ΝΑΤΑΛΙΑ της Β΄ Τάξης

ΦΑΤΣΗ ΝΑΤΑΛΙΑ της Α΄ Τάξης

ΧΑΛΕΠΛΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ της Γ΄ Τάξης

ΧΡΟΝΗ ΑΜΑΛΙΑ της Γ΄ Τάξης

«Θέλουμε να συγχαρούμε τους μαθητές μας για την υποδειγματική στάση τους όλους αυτούς τους μήνες της προετοιμασίας, κατά τους οποίους αφιέρωσαν πολύ χρόνο και κόπο. Η σοβαρότητα και η υπευθυνότητα την οποία επέδειξαν καθ’ όλη τη διάρκεια του διαγωνισμού μας έκανε υπερήφανους και τους οφείλουμε ένα ευχαριστώ», αναφέρει σε δελτίο τύπου το 6ο Γενικό Λύκειο Λαμίας και συνεχίζει. «Θερμές ευχαριστίες οφείλουμε και στους γονείς των παιδιών οι οποίοι μας τα εμπιστεύτηκαν όλο αυτό το διάστημα.

Άξιοι συγχαρητηρίων είναι όλοι οι εθελοντές και τα μέλη της οργανωτικής επιτροπής, οι οποίοι κατέβαλαν τεράστια προσπάθεια για την επιτυχία της διοργάνωσης.

Τέλος, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον Δήμο Λαμίας για την πολύτιμη βοήθειά του, ώστε να εξασφαλιστεί η μετακίνηση της ομάδας στην Αθήνα».

Προσαρμοσμένη αναζήτηση