Έκκληση για βοήθεια σε 35χρονη που νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του Νοσοκομείου Βόλου

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 03 Μαρτίου 2019 15:37 Έκκληση για βοήθεια σε 35χρονη που νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του Νοσοκομείου Βόλου

Υπεβλήθη σε χειρουργείο καθαρισμού του πνεύμονα σε ιδιωτικό Νοσοκομείο και συνεχίζει να παλεύει για τη ζωή της.

Έναν μήνα και τρεις μέρες συμπληρώνει μία 35χρονη Βολιώτισσα νοσηλευόμενη σε Μονάδες Εντατικής Θεραπείας και η οικογένειά της ακόμη περιμένει να επανέλθει, προσεύχεται καθημερινά στον Θεό και πλέον λυγίζει.

Από απεγνωσμένη θέση απευθύνει δραματική έκκληση για οικονομική βοήθεια.

Η περιπέτεια της οικογένειας ξεκίνησε στις 26 Ιανουαρίου. Η 35χρονη είχε παρουσιάσει τότε υψηλό πυρετό, ενώ είχαν μειωθεί και τα αιμοπετάλιά της. Ο σύζυγός της, ένας Βολιώτης 37 ετών, τη μετέφερε στο Νοσοκομείο Βόλου, όπου διαγνώσθηκε με πνευμονιόκοκκο και η κατάσταση της υγείας της κρίθηκε πολύ σοβαρή.

Στις μέρες που ακολούθησαν η υγεία της κοπέλας, η οποία είναι ανασφάλιστη, καθώς το ζευγάρι είναι άνεργο, επιδεινώθηκε περαιτέρω και η 35χρονη υπέστη ανακοπή. Χάρη στις φιλότιμες προσπάθειες των γιατρών του Νοσοκομείου Βόλου, που της έκαναν καρδιοαναπνευστική αναζωογόνηση, η ασθενής κατάφερε να σωθεί.

Όμως, η περιπέτεια της οικογένειας δεν σταματά εδώ στις ατελείωτες ώρες αγωνίας. Η ασθενής μεταφέρθηκε στη ΜΕΘ Καρδίτσας, καθώς στο Γενικό Νοσοκομείο Βόλου δεν υπήρχε κρεβάτι στη ΜΕΘ και στην πορεία η υγεία της επιδεινώθηκε και πάλι και χρειαζόταν θωρακοχειρουργό, ενώ η ειδικότητα δεν υπάρχει στο Νοσοκομείο.

Στις 10 Φεβρουαρίου η οικογένειά της αναγκάστηκε να τη μεταφέρει σε ιδιωτικό Νοσοκομείο στη Θεσσαλονίκη, όπου υποβλήθηκε σε εξάωρο χειρουργείο προκειμένου οι γιατροί να της καθαρίσουν τον πνεύμονα.

Όλα έγιναν εντελώς αιφνίδια και απροσδόκητα. Τελικά η ασθενής επέστρεψε στον Βόλο μόλις την περασμένη Πέμπτη και εισήχθη στη ΜΕΘ του Γενικού Νοσοκομείου Βόλου, όπου απελευθερώθηκε ένα κρεβάτι. Παραμένει νοσηλευόμενη και διασωληνωμένη.

Αν και έχει αρχίσει να ανακτά τις αισθήσεις της, ωστόσο δεν έχει επανέλθει, ενώ οι γιατροί εκτιμούν ότι θα χρειαστεί πολλές φυσιοθεραπείες και στο Νοσοκομείο και ίσως αργότερα σε ιδιώτες γιατρούς για να αποκατασταθεί η υγεία της πλήρως. Ενώ η οικογένεια προσεύχεται για την 35χρονη, δυστυχώς βρίσκεται στη δραματική θέση να απευθύνει έκκληση για οικονομική βοήθεια.

Η Πολιτεία δεν καλύπτει τα νοσήλια σε ιδιωτικά Νοσοκομεία και η νοσηλεία μόνο στο ιδιωτικό Νοσοκομείο στη Θεσσαλονίκη κόστισε 10.500 ευρώ. Ο σύζυγος και οι οικογένειες του νεαρού ζευγαριού προσπάθησαν να συγκεντρώσουν ό,τι οικονομίες είχαν και να ζητήσουν δανεικά. Όμως, τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν δεν ξεπερνούν τις 3.500 ευρώ, ενώ το ζευγάρι είναι άνεργο.

Λύνοντας τη σιωπή του ο σύζυγος της 35χρονης ζητεί μέσω του ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΥ οικονομική στήριξη. Η υγεία της ασθενούς έχει σταθεροποιηθεί και η οικογένεια αγωνιά τις επόμενες μέρες να επανέλθει. Η κοπέλα πρέπει να σηκωθεί επιτέλους και να σταθεί στα πόδια της. Όποιος μπορεί να βοηθήσει παρακαλείται να καταθέσει χρήματα στον λογαριασμό της Εθνικής 201/311914-94, IBAN GR 1101102010000020131191494 προκειμένου να καλυφθούν τα έξοδα της οικογένειας για τη νοσηλεία στο ιδιωτικό Νοσοκομείο.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με τον σύζυγο της ασθενούς στο τηλέφωνο 6986632478.

Πηγή: taxydromos.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση