Αύριο συνεδριάζει το Επιμελητήριο Φθιώτιδας

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 05 Μαρτίου 2019 21:32 Αύριο συνεδριάζει το Επιμελητήριο Φθιώτιδας

Πρώτο θέμα η παραίτηση από το ΔΣ του Αλέκου Διαμαντάρα.

Συνεδριάζει αύριο Τετάρτη 6 Μαρτίου 2019 στις 18:00’ η Διοίκηση του Επιμελητηρίου Φθιώτιδας με έξι θέματα στην ημερήσια διάταξη.

Πρώτο θέμα στο σχετικό πίνακα η παραίτηση από το ΔΣ του επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επιμελητηριακή Κίνηση «ΦΘΙΑ», Αλέκου Διαμαντάρα. Θυμίζουμε ότι ο κ. Διαμαντάρας ως επικεφαλής συνδυασμού είχε καταλάβει μία θέση στο Εμπορικό Τμήμα γεγονός που σημαίνει ότι τη θέση του θα καταλάβει ο Κωνσταντίνος Παπανάγνου.

Τα θέματα:

1) Αναπλήρωση του μέλους του Δ.Σ. του Επιμελητηρίου μας κ. Αλέξανδρου Διαμαντάρα λόγω παραίτησης του, από το 1ο αναπληρωματικό μέλος του συνδυασμού ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΑΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΦΘΙΑ. (εισηγητής κ. Κυρίτσης)

2) Ενημέρωση των μελών του Δ.Σ. και λήψη απόφασης για το από 13-2-2019 ηλεκτρονικό μήνυμα του Δικηγορικού γραφείου του κ. Κ. Χρυσόγονου αναφορικά με την με αρ. 4565/2018 απόφαση του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Αθηνών με την οποία απορρίφθηκε η αγωγή μας κατά της Τράπεζας της Ελλάδος για την ζημία που είχε υποστεί το Επιμελητήριό μας από το πρόγραμμα ανταλλαγής ομολόγων (PSI). (εισηγητής κ. Κυρίτσης)

3) Αναμόρφωση του Π/Υ οικονομικού έτους 2019 του Επιμελητηρίου Φθιώτιδας και των σχετικών εκθέσεων: α) του κ. Οικονομικού Επόπτη για την αιτιολόγηση των τυχόν υπερβάσεων άνω του 5% από τα προϋπολογισθέντα κατά το προηγούμενο οικ. έτος 2018 έσοδα ή έξοδα και β) της Δ.Ε. για τον προγραμματισμό των δράσεων του Επιμελητηρίου κατά το έτος 2019, κατόπιν σχετικού αιτήματος της Διεύθυνσης Παρακολούθησης Εποπτευόμενων Φορέων του Υπουργείου Οικονομίας και Ανάπτυξης. (εισηγητής  κ. Ρίζος)

4) Συζήτηση και λήψη απόφασης επί του από 18-2-2019 εγγράφου αιτήματος του TEDx Lamia για την υποστήριξη της εκδήλωσης TEDx Lamia2019 που θα πραγματοποιηθεί στην πόλη μας στις 17-3-2019. (εισηγητής κ. Κυρίτσης)

5) Ενημέρωση των μελών του ΔΣ για την υποβολή Πρότασης με 3 θεματικές ενότητες στα πλαίσια του προγράμματος ERASMUS+ και κατάθεσης του σχετικού φακέλου υποψηφιότητας στη Βασική Δράση 1- Κινητικότητα, Επαγγελματική Εκπαίδευση και Κατάρτιση. (εισηγητής κ. Σανίδας)

6) Διάφορα υπηρεσιακά και ανακοινώσεις.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση