Διήμερη περιοδεία Αναγνωστάκη στη Φωκίδα

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 06 Μαρτίου 2019 11:54 Διήμερη περιοδεία Αναγνωστάκη στη Φωκίδα

Διήμερη επίσκεψη στη Φωκίδα πραγματοποιεί ο υποψήφιος περιφερειάρχης Δημήτρης Αναγνωστάκης, επικεφαλής του Συνδυασμού «Στερεά… Υπεροχής!».

Χθες το πρωί μαζί με τους υποψήφιους επισκέφθηκαν το Μητροπολίτη Φωκίδας κ.κ. Θεόκτιστο και είχαν μαζί του μια εγκάρδια συζήτηση.

Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε συνάντηση με εκπροσώπους φορέων στην Ερατεινή και ενημερώθηκαν για τα προβλήματα της περιοχής.

Επίσης, συναντήθηκαν με εκπροσώπους φορέων, στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Δωρίδος, όπου αναπτύχθηκαν όλα τα ζητήματα που απασχολούν τους κατοίκους του Δήμου και της ευρύτερης περιοχής.

Στη συνέχεια, ο Δημήτρης Αναγνωστάκης και οι συνεργάτες του συναντήθηκαν με το Δήμαρχο Γιώργο Καπεντζώνη και τους Αντιδημάρχους του Δήμου Δωρίδος και ενημερώθηκαν για όλα τα θέματα που πρέπει άμεσα να αντιμετωπιστούν από κοινού.

Ο υποψήφιος περιφερειάρχης δεν παρέλειψε να επισκεφθεί και το σπίτι-μουσείο του Γιάννη Σκαρίμπα που βρίσκεται στην Αγία Ευθυμία Φωκίδας.

Ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Ανδρέας Σολτάτος, τον ξενάγησε και του επέδωσε αναμνηστικά δώρα.

Η πρώτη μέρα έκλεισε με την επίσκεψη του υποψήφιου περιφερειάρχη και των συνεργατών του στο Δημαρχείο της Ιτέας, όπου συναντήθηκαν με τον Αντιδήμαρχο Δημοτικής Ενότητας Ιτέας και Δελφών Λουκά Αναγνωστόπουλο και τον Αντιδήμαρχο Δημοτικής Ενότητας Δεσφίνας Νεκτάριο Μίχο.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση