Στη φυλακή οδηγήθηκε ο πα-τέρας που κατηγορείται για ασέλγεια στη 12χρονη κόρη του

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 07 Μαρτίου 2019 09:38 Στη φυλακή οδηγήθηκε ο πα-τέρας που κατηγορείται για ασέλγεια στη 12χρονη κόρη του

Σε εξέταση DNA η πιζάμα του κοριτσιού…

Προφυλακιστέος κρίθηκε μετά από την απολογία του στον ανακριτή και με τη σύμφωνη γνώμη και του εισαγγελέα, ο 40χρονος αλλοδαπός, που φέρεται να ασέλγησε σε βάρος της 12χρονης κόρης του σε νησί των Σποράδων.

Ο ίδιος είπε ότι είναι αθώος αν και στην απολογία του υπέπεσε σε αντιφάσεις και αναμένονται τα αποτελέσματα της εξέτασης DNA της πιζάμας του κοριτσιού, για να αποδειχτεί αν τα καταγγελλόμενα της 36χρονης γυναίκας έχουν βάση. Από την πλευρά της, η σύζυγός του πήρε τα δύο ανήλικα παιδιά της και μετακόμισε στη Θεσσαλονίκη, εγκαταλείποντας το νησί.

Ο 40χρονος, που διέμενε μαζί με τη γυναίκα του και τα δύο ανήλικα παιδιά του σε νησί των Βορείων Σποράδων, καταγγέλθηκε από τη σύζυγο του πως το πρωί της περασμένης Κυριακής ασέλγησε στη 12χρονη κόρη του.

Στο Δικαστήριο

Χθες ενώπιον των δικαστικών αρχών, σύμφωνα με πληροφορίες, ο κατηγορούμενος υποστήριξε πως είναι αθώος, ενώ έπεσε σε αντιφάσεις λέγοντας αρχικά πως εδώ και μεγάλο χρονικό διάστημα είναι συχνοί οι καβγάδες με τη γυναίκα του. Για το σωματικό υγρό που βρέθηκε στην πιζάμα της κόρης του και εστάλη για εργαστηριακή εξέταση είπε ότι τρεις ημέρες πριν την καταγγελία, είχε συνευρεθεί ερωτικά με τη σύζυγο του, αφήνοντας γενετικό υλικό πάνω στη πιτζάμα της. Μάλιστα είπε ότι επειδή η γυναίκα και η κόρη του έχουν σχεδόν ίδια σωματική διάπλαση, η ανήλικη φόρεσε το παντελόνι της πιζάμας της μητέρας της και γι’ αυτό βρέθηκαν υγρά στο ρούχο του παιδιού…

Επίσης απέδωσε το γεγονός ότι έβλεπε συχνά ταινίες πορνογραφικού περιεχομένου στη διαμάχη που είχε με τη 36χρονη σύζυγο του, η οποία όπως ισχυρίστηκε ήθελε να τον αφήσει.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η γυναίκα πήρε τα δύο παιδιά της και μετακόμισαν μόνιμα στη Θεσσαλονίκη σε συγγενείς της, χωρίς την προοπτική επιστροφής στο νησί των Β. Σποράδων, επιμένοντας στα όσα έχει καταγγείλει εναντίον του συζύγου της και φοβούμενη τον διασυρμό στη μικρή κοινωνία του νησιού.

Η 12χρονη, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες δεν έχει ακόμα κληθεί να δώσει κατάθεση στις δικαστικές αρχές, κάτι που θα γίνει το επόμενο διάστημα με την συνδρομή ειδικού παιδοψυχολόγου, ενώ συνεχίζεται η έρευνα για την ολοκλήρωση της δικογραφίας.

Εναντίον του αλλοδαπού έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για ασέλγεια μεταξύ συγγενών σε βαθμό κακουργήματος, αλλά και δίωξη για ενδοοικογενειακή απειλή πλημμεληματικού χαρακτήρα και μετά την απολογία του, οδηγήθηκε στις φυλακές Λάρισας.

Η 12χρονη κόρη του ζευγαριού φέρεται να κατήγγειλε στη μητέρα της πως ο πατέρας της την άγγιξε σε ευαίσθητα σημεία του σώματος της έξω από τα ρούχα της, και την ίδια στιγμή αυνανιζόταν. Ο 40χρονος πατέρας φέρεται να είχε κακές σχέσεις με τη 12χρονη κόρη του, καθώς τσακώνονταν συχνά γιατί ο άνδρας δεν την άφηνε να έχει κινητό τηλέφωνο, αλλά και να παίζει βιντεοπαιχνίδια.

Επιπλέον η 36χρονη σύζυγος του κατήγγειλε ότι την Κυριακή μετά από έναν ακόμα καυγά απείλησε τη 12χρονη ότι θα τη «σφάξει». Σημειώνεται πως ο αλλοδαπός εργάζονταν ως εποχικός υπάλληλος, όπως και η σύζυγος του.

Πηγή: magnesianews.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση