Δήμος Μακρακώμης: «Περπατάει» καλά η υποψηφιότητα του Γιώργου Χαντζή

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 09 Μαρτίου 2019 08:14 Δήμος Μακρακώμης: «Περπατάει» καλά η υποψηφιότητα του Γιώργου Χαντζή

Ευρείας αποδοχής τυγχάνει η κίνηση του γνωστού οδοντίατρου Γιώργου Χαντζή να κατέβει ως υποψήφιος Δήμαρχος στις εκλογές του Μαΐου.

Την Ιδρυτική Διακήρυξη και το όνομα του Συνδυασμού αναμένεται να ανακοινώσει τις επόμενες ημέρες ο Γιώργος Χαντζής, που αποφάσισε να τεθεί επικεφαλής νέας Δημοτικής παράταξης για το Δήμο Μακρακώμης.

Αν και η ανακοίνωση έγινε πριν από δυο εβδομάδες περίπου, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, τα μηνύματα είναι αισιόδοξα και λένε ότι η συγκεκριμένη υποψηφιότητα τυγχάνει ευρείας αποδοχής.

Αυτό έχει να κάνει με το ότι η κίνηση είναι πολυσυλλεκτική, χωρίς κομματικές ταμπέλες, καθώς επίσης και με το γεγονός ότι οι άνθρωποι που την απαρτίζουν είναι ανοιχτοί σε συνεργασίες και φρέσκες ιδέες.

Όπως μαθαίνουμε το προηγούμενο διάστημα έχει κάνει μπαράζ επαφών με φορείς και πρόσωπα σε όλη τη δυτική Φθιώτιδα για το "χτίσιμο" του ψηφοδελτίου, το οποίο αποτελείται και από έμπειρα στελέχη της Αυτοδιοίκησης, αλλά και από νέους ανθρώπους, που μέχρι τώρα δεν έχουν εμπλακεί με τα κοινά.

Εξάλλου από την πρώτη στιγμή, που ο Γιώργος Χαντζής ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του, τόνισε: «Απευθύνουμε κάλεσμα σε όλες και όλους, πέρα και πάνω από κόμματα και παρατάξεις, να ενώσουμε τις δυνάμεις μας, για ένα και μοναδικό στόχο. Να βελτιώσουμε την ποιότητα ζωής στην καθημερινότητά μας και να αναβαθμίσουμε τον τόπο μας. Το πιστεύουμε, το μπορούμε και όλοι μαζί θα το καταφέρουμε!»

Προσαρμοσμένη αναζήτηση