Κατέληξε 33χρονος ντελιβεράς μετά από τροχαίο

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 09 Μαρτίου 2019 09:40 Κατέληξε 33χρονος ντελιβεράς μετά από τροχαίο (φωτογραφία αρχείου)

Το άτυχο παληκάρι δε φορούσε κράνος...

Κατέληξε στις 12:30 μετά τα μεσάνυχτα ο 33χρονος που έπεσε θύμα τροχαίου δυστυχήματος το μεσημέρι της Παρασκευής (8/3) στο κέντρο του Βόλου. Ο 33χρονος νοσηλευόταν σε κρίσιμη κατάσταση στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου Βόλου
Το δυστύχημα σημειώθηκε γύρω στις 14.10’, στη συμβολή των οδών Κουντουριώτου με Κωνσταντά, όταν το δίκυκλο που οδηγούσε ο 33χρονος ντελιβεράς, συγκρούστηκε με αυτοκίνητο τύπου βαν, που οδηγούσε ένας 26χρονος και το οποίο κινούταν επί της Κουντουριώτου.

Το δυστύχημα σημειώθηκε γύρω στις 14.10’ χθες , στη συμβολή των οδών Κουντουριώτου με Κωνσταντά, όταν το δίκυκλο που οδηγούσε ο 33χρονος ντελιβεράς, συγκρούστηκε με αυτοκίνητο τύπου βαν

Η σύγκρουση ήταν σφοδρή και το δίκυκλο του ντελιβερά εξετράπη της πορείας του, προσέκρουσε στο πεζοδρόμιο, ο οδηγός έφυγε από το όχημα και κυριολεκτικά «προσγειώθηκε» σε κολόνα παρακείμενης καφετέριας. Μάλιστα το δίκυκλο συνέχισε την ξέφρενη πορεία του στο πεζοδρόμιο… Από τη σύγκρουση ο 33χρονος τραυματίστηκε σε πολλά σημεία του σώματός του, υπέστη ρήξη σπλήνας και εισήχθη για χειρουργική επέμβαση στο Νοσοκομείο Βόλου. Μετά την επέμβαση νοσηλευόταν σε κρίσιμη κατάσταση, πολυτραυματίας, στη ΜΕΘ του Νοσοκομείου και λίγο μετά τα μεσάνυχτα έφυγε από τη ζωή.
Είναι χαρακτηριστικό πως ο 33χρονος δεν φορούσε κράνος προστασίας. Η Τροχαία Βόλου ανέλαβε την προανάκριση για τα αίτια του δυστυχήματος, ενώ ο 26χρονος οδηγός του βαν συνελήφθη. Και στους δύο οδηγούς έγιναν αλκοτέστ.

Πηγή: e-thessal;ia.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση