Περιοδεία Αναγνωστάκη στη Βοιωτία

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 14 Μαρτίου 2019 16:27 Περιοδεία Αναγνωστάκη στη Βοιωτία

Συναντήσεις με φορείς και χαιρετισμός στην εκδήλωση για τη γυναίκα…

Σειρά επαφών και συσκέψεων είχε την Τετάρτη (13/3) στη Βοιωτία ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας και επικεφαλής του συνδυασμού «Στερεά… Υπεροχής», Δημήτρης Αναγνωστάκης.

Αρχικά ο κ. Αναγνωστάκης συναντήθηκε με την Αντιπεριφερειάρχη  Βοιωτίας, Φανή Παπαθωμά και το Σύλλογο Εργαζομένων στην Περ. Διοίκηση Βοιωτίας, ενώ αργότερα επισκέφτηκε τη Δήμαρχο Λιβαδειάς Γιώτα Πούλου και τους συνεργάτες της Δημοτικούς συμβούλους.

Ακολούθησε σύσκεψη με τον πρόεδρο του Επιμελητήριου Παναγιώτη Αγνιάδη και τα μέλη τη Διοίκησης του ΕΒΕΒ, ενώ το μεσημέρι έδωσε συνέντευξη τύπου στα ΜΜΕ παρουσιάζοντας τις βασικές θέσεις για τη Βοιωτία.

Το απόγευμα ο επικεφαλής του συνδυασμού «Στερεά… Υπεροχής», είχε σύσκεψη με τους παραγωγικούς φορείς της Λιβαδειάς, την Ομοσπονδία Επαγγελματιών, το Σύλλογο Αρτοποιών, το Σύλλογο  Γεωπόνων, τον Κτηνοτροφικό Συνεταιρισμό Βοιωτίας, Κοινωνικές Συνεταιριστικές Επιχειρήσεις της Λιβαδειάς, εκπροσώπους της ΕΛΜΕ και του ΚΤΕΛ Λιβαδειάς.

Η περιοδεία του Δημήτρη Αναγνωστάκη, έκλεισε με παρουσία και χαιρετισμό στην εκδήλωση αφιερωμένη στην ημέρα της Γυναίκας, που συνδιοργανώθηκε από την Περιφέρεια και το Δήμο Λιβαδειάς.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση