Ανεβαίνει ο πυρετός του χρυσού!...

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 16 Μαρτίου 2019 12:43 Ανεβαίνει ο πυρετός του χρυσού!...

Άδεια σε χρυσοθήρα να ψάξει για θησαυρό στον Άγιο Δημήτριο Παλαμά…

Εργασίες για την ανεύρεση κρυμμένου θησαυρού θα ξεκινήσουν το επόμενο διάστημα στην κοινότητα Αγίου Δημητρίου στο Δήμο Παλαμά σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ του KarditsaLive.Net.

Ειδικότερα ιδιώτης από την περιοχή του Ηρακλείου Κρήτης κατέθεσε αίτηση στις δημόσιες αρχές για την ανεύρεση κρυμμένου θησαυρού στην κοινότητα του Αγίου Δημητρίου που έχει κινήσει ως περιοχή στο παρελθόν το ενδιαφέρον πολλών επίδοξων χρυσοθήρων. Ο ιδιώτης φέρεται να έχει πληροφορία για συγκεκριμένη θέση την οποία ωστόσο θα υποδείξει όταν ξεκινήσουν οι εργασίες και εντός ενός ευρύτερου χώρου περίπου 10 στρεμμάτων.

Η επέμβαση για την ανεύρεση του θησαυρού σύμφωνα με τις άδειες που έχουν προχωρήσει, ωστόσο, θα γίνει σε περιορισμένο χώρο. Να σημειώσουμε ότι η τοπική κοινότητα είχε γνωμοδοτήσει αρνητικά από πέρυσι στην έκδοση της σχετικής άδειας με το επιχείρημα ότι θα υπάρξει σοβαρή επίπτωση στο περιβάλλον ωστόσο το Δημοτικό Συμβούλιο Παλαμά ψήφισε κατά πλειοψηφία ως μια εκ των σχετικών υπηρεσιών στην αλυσίδα των αδειοδοτήσεων δίνοντας έγκριση εργασιών.

Αν τελικά ευοδοθεί το αποτέλεσμα ένα μεγάλο τίμημα θα πάει υπέρ του Δημοσίου ενώ ο ιδιώτης και ο Δήμος Παλαμά θα εισπράξουν το υπόλοιπο ποσό.

Κλείνοντας, αξίζει να σημειώσουμε ότι η συγκεκριμένη ενέργεια είναι το πρώτο βήμα καθώς φαίνεται ότι στην περιοχή υπάρχουν πληροφορίες για ακόμα μεγαλύτερο θησαυρό που αναζητείται και που αναμένεται και αυτός να βρεθεί στο επίκεντρο των αναζητήσεων το επόμενο διάστημα...

Προσαρμοσμένη αναζήτηση