«Έφυγε» ο Λαμιώτης επιχειρηματίας Γιώργος Κοπάνης

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 18 Μαρτίου 2019 12:46 «Έφυγε» ο Λαμιώτης επιχειρηματίας Γιώργος Κοπάνης

Σήμερα το μεσημέρι η κηδεία του αγαπητού Λαμιώτη επιχειρηματία...

Θλίψη στον εμπορικό και επιχειρηματικό κόσμο της Λαμίας για την απώλεια του γνωστού επιχειρηματία Γιώργου Κοπάνη, που άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 74 ετών, το βράδυ της Κυριακής στη Λαμίας, μετά από σοβαρά προβλήματα υγείας, που αντιμετώπιζε το τελευταίο χρονικό διάστημα.

Ήταν ένα παιδί πολυμελούς οικογένειας που ξεκίνησε από μικρός τον αγώνα για την επιβίωση. Επειδή είχε περάσει δύσκολα παιδικά χρόνια και σε όλη τη ζωή δούλεψε σκληρά για να πετύχει, ήταν άνθρωπος της προσφοράς. Βοηθούσε πάντα αθόρυβα όποιον γνώριζε ότι έχει ανάγκη. Ήταν ειλικρινής, φιλότιμος, δοτικός, ευγενικός και δουλευταράς.

Έχοντας στο πλευρό του, τη σύζυγό του Χριστίνα, το 1983 άνοιξε το πρώτο κατάστημα της εταιρείας "Κοπάνης" στην οδό Δημολιούλια στο κέντρο της Λαμίας, βάζοντας έτσι τα θεμέλια για την περαιτέρω ανάπτυξη της εταιρείας, η οποία μεγάλωσε και επεκτάθηκε όταν τα ηνία πήραν οι δυο γιοι του Γιάννης και Στέλιος Κοπάνης.

Η κηδεία του θα γίνει σήμερα Δευτέρα (18/3/19) στις 3:30' το μεσημέρι στον Ιερό Ναό των Αγίων Αποστόλων στο Παγκράτι Λαμίας.

Επιθυμία της οικογένειας είναι αντί στεφάνων να συγκεντρωθούν χρήματα υπέρ του ορφανοτροφείου θηλέων Λαμίας και για το λόγο αυτό θα υπάρχει ειδικό κουτί στην είσοδο του ναού.

Θερμά συλλυπητήρια από το LamiaReport στην οικογένειά του.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση