Ξεκινά η διανομή τροφίμων στους δικαιούχους του ΚΕΑ-ΤΕΒΑ

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 18 Μαρτίου 2019 12:00 Ξεκινά η διανομή τροφίμων στους δικαιούχους του ΚΕΑ-ΤΕΒΑ

Από σήμερα οι πρώτες διανομές στο Δομοκό.

Ο Δήμος Λαμιέων, ως επικεφαλής εταίρος της Κοινωνικής Σύμπραξης στην Περιφερειακή Ενότητα Φθιώτιδος, σε συνεργασία με όλους τους Δήμους-εταίρους θα πραγματοποιήσει διανομή τροφίμων και ειδών Βασικής Υλικής Συνδρομής στους δικαιούχους του Κοινωνικού Εισοδήματος Αλληλεγγύης (ΚΕΑ), που έχουν αιτηθεί να είναι και ωφελούμενοι του προγράμματος «Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής για το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ)».

Η διανομή θα πραγματοποιηθεί σε όλους τους Δήμους της Περιφερειακής Ενότητας Φθιώτιδας σύμφωνα με το παρακάτω πρόγραμμα:

  • Για το Δήμο Λαμιέων το σημείο διανομής θα είναι ο προαύλιος χώρος του Χαλκιοπούλειου Σταδίου Λαμίας, στην οδό Φιλίας 1 και η διανομή θα πραγματοποιηθεί από την Παρασκευή 22 Μαρτίου έως την Παρασκευή 29 Μαρτίου από 09:00 π.μ. έως 16:00.

Για περισσότερες πληροφορίες για τη διανομή στο Δήμο Λαμιέων, οι ωφελούμενοι μπορούν να επικοινωνούν με τα τηλέφωνα: 22313 51024, 22310 22611, 22310 22808. Οι δικαιούχοι, για να παραλάβουν τα προϊόντα, θα πρέπει να προσέρχονται ΜΟΝΟ την ημέρα και την ώρα που τους υποδεικνύεται κατά την τηλεφωνική επικοινωνία.

  • Για το Δήμο Δομοκού, το σημείο διανομής θα είναι η αίθουσα πολλαπλών χρήσεων στο Δομοκό και η διανομή θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 18 Μαρτίου από 09:00 π.μ. έως 13:00,
  • Για το Δήμο Αμφίκλειας-Ελάτειας, το σημείο διανομής θα είναι το Κέντρο Κοινότητας του Δήμου Ελάτειας και η διανομή θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 18 Μαρτίου από 09:00 π.μ. έως 13:00,
  • Για το Δήμο Καμένων Βούρλων, τα σημεία διανομής θα είναι το Κλειστό Γυμναστήριο Καμένων Βούρλων και τα ΚΑΠΗ Μώλου και η διανομή θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 19 Μαρτίου από 09:00 π.μ. έως 13:00,
  • Για το Δήμο Λοκρών, τα σημεία διανομής θα είναι η Διεύθυνση Κοινωνικής Προστασίας & Αλληλεγγύης στην Αταλάντη και το Δημοτικό Κατάστημα Μαλεσίνας και η διανομή θα πραγματοποιηθεί τη Τρίτη 19 Μαρτίου από 09.00 π.μ. έως 13:00,
  • Για το Δήμο Μακρακώμης, το σημείο διανομής θα είναι το πρώην εργοστάσιο του Ακρίδα και η διανομή θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 20 Μαρτίου από 09:00 π.μ. έως 13:00,
  • Για το Δήμο Στυλίδας, τα σημεία διανομής θα είναι το συνεργείο του Δήμου πλησίον του Πάρκου του Λαού, το Δημοτικό Κατάστημα Πελασγίας και το συνεργείο της ΔΕ Αχιναίων, στον Αχινό και η διανομή θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 21 Μαρτίου από 09:00 π.μ. έως 13:00.

Όλοι οι ωφελούμενοι θα ενημερωθούν και τηλεφωνικά από τις αρμόδιες υπηρεσίες των Δήμων για τις ώρες διανομής, καθώς και το σημείο όπου θα προσέλθουν για να παραλάβουν τα προϊόντα που τους αναλογούν και θα πρέπει να επιδεικνύουν ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ το βιβλιάριο κοινωνικής τους ασφάλισης ή άλλο επίσημο έγγραφο απ’ όπου να προκύπτει ο Α.Μ.Κ.Α τους.

Όπως ορίζει το πρόγραμμα, σε περίπτωση που ο ωφελούμενος δεν δύναται να προσέλθει αυτοπροσώπως στο σημείο διανομής, τα προϊόντα δύναται να παραλαμβάνονται από τρίτο πρόσωπο που φέρει εξουσιοδότηση με βεβαίωση του γνησίου της υπογραφής ή συμβολαιογραφικό πληρεξούσιο.

Παρακαλούνται οι δικαιούχοι, για να αποφευχθεί ο συνωστισμός, να προσέρχονται τις ημέρες και ώρες που τους υποδεικνύουν οι υπηρεσίες των Δήμων κατά την τηλεφωνική τους ενημέρωση για την καλύτερη και πιο γρήγορη εξυπηρέτησή τους.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση
Διαβάστε ακόμα
X

Developed in conjunction with Ext-Joom.com