«Αθήνα Ψηλά» με Κώστα Μπακογιάννη και ανθρώπους από τη Φθιώτιδα

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 19 Μαρτίου 2019 09:00 «Αθήνα Ψηλά» με Κώστα Μπακογιάννη και ανθρώπους από τη Φθιώτιδα

Στο κατάμεστο Μετς η παρουσίαση του συνδυασμού…

Την παρουσίαση του ψηφοδελτίου του με το οποίο θα διεκδικήσει την πόλη της Αθήνας, ανακοίνωσε ο υποψήφιος Δήμαρχος της πρωτεύουσας και Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Κώστας Μπακογιάννης, σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας (18/3) στο κατάμεστο γήπεδο του Μετς.

Ο συνδυασμός «Αθήνα Ψηλά» περιλαμβάνει συνολικά 229 πρόσωπα, χωρισμένοι στο κεντρικό ψηφοδέλτιο και στις επιμέρους Δημοτικές Κοινότητες, τα οποία και προέρχονται από πολλούς διαφορετικούς πολιτικούς και κομματικούς χώρους.

Μέσα στα 74 ονόματα του κεντρικού ψηφοδελτίου, διακρίναμε και τρία παιδιά από τη Λαμία και τη Φθιώτιδα.

Πρόκειται για την Λαμιώτισσα καλλιτέχνη και μαχήτρια της ζωής, Δήμητρα Κοντοβά, την Στυλιδιώτισσα Δικηγόρο, Μαρία Λαθούρη και τον επίσης Δικηγόρο με καταγωγή από το Μαυρίλο, Γιώργο Κλεφτοδήμο. Όλοι τους βέβαια κάτοικοι Αθηνών.

Δίπλα φυσικά στον Κώστα Μπακογιάννη, παραμένει η ομάδα των συνεργατών που είχε και στην Περιφέρεια – με έδρα τη Λαμία – ενώ στην ανοιχτή εκδήλωση – παρουσίαση παραβρέθηκαν πολλοί συνάδελφοί του αυτοδιοικητικοί από το συνδυασμό του στη Στερεά.

Αυτό που κατάφερε με τη σύνθεση του ψηφοδελτίου του  ο Κώστας Μπακογιάννης ήταν να κάνει μία σύνθεση γνωστών και λιγότερο γνωστών προσώπων, έμπειρών αλλά και πρωτάρηδων υποψηφίων και το κυριότερο… από όλους τους χρωματισμούς και τα κόμματα!

Ενδεικτικά αναφέρουμε τον πρώην διεθνή ποδοσφαιριστή Γιούρκα Σεϊταρίδη, την Κατερίνα Γκαγκάκη, του τρεις αντιδημάρχους του νυν Δήμαρχου Αθηναίων, Γιώργου Καμίνη (Ανδρέας Βαρελάς, Λενιώ Μυριβήλη, Γιώργος Αποστολόπουλος), τον ηθοποιό Νίκο Ορφανό, τον Πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Αθηνών, Σταύρο Καφούνη, τον Δημοσιογράφο Παύλο Παπαδημητρίου, αλλά και τον ηθοποιό Άγγελο Παπαδημητρίου και πολλούς άλλους (Όλα τα ονόματα του κεντρικού ψηφοδελτίου ΕΔΩ).

Δείτε το βίντεο με την παρουσίαση των υποψηφίων:

Προσαρμοσμένη αναζήτηση