Παρέμβαση Πολιτών για τη Λαμία: Πολίτες στο έλεος των εργολάβων της ΔΕΗ

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 19 Μαρτίου 2019 09:37 Παρέμβαση Πολιτών για τη Λαμία: Πολίτες στο έλεος των εργολάβων της ΔΕΗ

Καταγγέλλουν τους εργολάβους της ΔΕΗ που προχωρούν σε διακοπές ρεύματος ακόμη και σε νοικοκυριά που είναι ενταγμένα στο Κοινωνικό Τιμολόγιο και αποδεδειγμένα έχουν αδυναμία να πληρώσουν, οι άνθρωποι της Παρέμβασης Πολιτών για τη Λαμία.

Συγχρόνως σημειώνουν ότι οι πολίτες παραμένουν ανυπεράσπιστοι, καθώς Δήμος, Περιφέρεια και Κυβέρνηση αδιαφορούν.

Διαβάστε την ανακοίνωση της Παρέμβασης Πολιτών για τη Λαμία:

«Χτες, Δευτέρα 18/3/2019, συνεργεία διακοπής ρεύματος έκοψαν το ρεύμα σε συμπολίτες μας στη Νέα Άμπλιανη και μάλιστα ενώ είχαν ενταχθεί στο «κοινωνικό τιμολόγιο» και οι οποίοι διαπιστωμένα βρίσκονται σε αδυναμία να ανταποκριθούν στις υποχρεώσεις τους. Τα στοιχεία των συμπολιτών μας βρίσκονται στη διάθεση της Παρέμβασης Πολιτών για τη Λαμία.

Μόλις πριν λίγες μέρες ο Βασίλης Κυριακάκης, σε δελτίο ειδήσεων τοπικού τηλεοπτικού σταθμού,  τόνισε ότι βασικός στόχος της Παρέμβασης, ως Δημοτική αρχή, θα είναι «κανένας δημότης να μην είναι χωρίς ρεύμα, χωρίς στέγη, χωρίς νερό, χωρίς φαγητό», επεσήμανε δε την έλλειψη οποιασδήποτε καταγραφής αυτών των  πολιτών από τις Δημοτικές και τις Περιφερειακές υπηρεσίες. 

Η ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΜΙΑ έχει ταχθεί επανειλημμένα κατά της διακοπής ρεύματος σε καταναλωτές που αποδεδειγμένα δεν έχουν τη δυνατότητα να πληρώσουν και καλεί τη διοίκηση της ΔΕΗ να προβεί άμεσα στην επανασύνδεση του ηλεκτρικού ρεύματος.»

Προσαρμοσμένη αναζήτηση