Με τι καιρό θα κάνουμε παρέλαση

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 22 Μαρτίου 2019 11:50 Με τι καιρό θα κάνουμε παρέλαση

Με αραιές νεφώσεις η εαρινή ισημερία…

Μπορεί ο καιρός να μην κράτησε τις υψηλές θερμοκρασίες των προηγούμενων ημερών, ωστόσο στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας διατηρήθηκε αίθριος με το ενδιαφέρον πλέον να εστιάζεται στο πως θα κάνουμε παρέλαση την 25η Μαρτίου.

Έχοντας μάλιστα στο μυαλό το περσινό κρύο και τα «καπρίτσια» του Μαρτίου, όλοι περιμένουν τι θα πουν τα προγνωστικά μοντέλα για τα επόμενα 24ωρα.

Ο συνεργάτης μας Κώστας Λούτας μας δίνει τα «καλά νέα», καθώς για το «εορταστικό τριήμερο» όπως μας λέει, προβλέπεται γενικά καλοκαιρία.

Ας δούμε όμως αναλυτικά την πρόγνωση του καιρού για τις επόμενες ημέρες:

Αίθριος προβλέπεται ο καιρός σήμερα Πέμπτη 21 Μαρτίου, πρώτη ημέρα της… Άνοιξης σύμφωνα με την εαρινή ισημερία, με αραιές νεφώσεις – οι οποίες το βράδυ δεν επέτρεψαν σε όλους να απολαύσουν την υπέρλαμπρη πανσέληνο – παροδικά αυξημένες.

Οι άνεμοι θα πνέουν Α-ΝΑ 3-4 μποφόρ και η θερμοκρασία σε μικρή πτώση θα κυμανθεί από 10-16 βαθμούς.

Την Παρασκευή προβλέπονται τοπικές νεφώσεις με ασθενείς ανέμους ανατολικών διευθύνσεων 3-4 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Το Σαββατοκύριακο προβλέπεται ΗΛΙΟΦΑΝΕΙΑ με ασθενείς ανέμους και μέγιστη θερμοκρασία κοντά στους 19 βαθμούς.

Με βάση και τα τελευταία προγνωστικά ο εορτασμός της 25ης Μαρτίου σε ολόκληρη σχεδόν τη χώρα θα γίνει με καλό καιρό, ασθενείς ανέμους στα ηπειρωτικά και θερμοκρασία περίπου στους 20 βαθμούς.

Εξαίρεση θα αποτελέσει η Κρήτη, όπου θα σημειωθούν τοπικές βροχές. Οι θάλασσες θα είναι καλοτάξιδες με τους βοριάδες στο Αιγαίο να φτάνουν κατά τόπους τα 5-6 μποφόρ.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση