Ο Λαμιώτης Κώστας Γκλάβας μας μιλάει για το νέο του τραγούδι «Καίω Τη Νύχτα»!

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 24 Μαρτίου 2019 08:24 Ο Λαμιώτης Κώστας Γκλάβας μας μιλάει για το νέο του τραγούδι «Καίω Τη Νύχτα»!

O Κώστας Γκλάβας είναι ένας από τους πιο ταλαντούχους τραγουδιστές της νέας γενιάς και η πορεία του είναι συνεχώς ανοδική.

Ο ανερχόμενος τραγουδιστής μας παρουσιάζει το νέο του single με τίτλο «Καίω Τη Νύχτα» που έχει κλέψει τις εντυπώσεις και ήδη παίζεται στα μεγαλύτερα ραδιόφωνα της χώρας.

Πρόκειται για ένα άκρως ερωτικό τραγούδι, τη μουσική του οποίου έχει γράψει ο Χρήστος Δουλάμης, ενώ οι στίχοι του φέρουν την υπογραφή του Νίκου Δουλάμη.

Το νέο τραγούδι του Κώστα Γκλάβα κυκλοφορεί από τη Heaven.

Ο Κώστας Γκλάβας μίλησε στο LamiaReport για το νέο του τραγούδι, την συνεργασία με τη Ηeaven και την πορεία του ως τώρα στο χώρο της μουσικής...

LR: Καταρχήν συγχαρητήρια, το τραγούδι είναι πολύ ωραίο! - Τώρα που πέρασαν μερικές μέρες από την κυκλοφορία του πως βλέπεις την πορεία του;

Σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια! Είναι λογικό όσο περνάει ο καιρός και παίζει στα ραδιόφωνα Αθήνας και επαρχίας να γίνεται πιο γνωστό, όποτε έχει ανοδική πορεία... Ευελπιστώ το επόμενο δίμηνο να πάει ακόμα καλύτερα και να ακούγεται σε όλα τα μπαρ-κλαμπ της Ελλάδας!

LR: Πως είναι να συνεργάζεσαι με τη Heaven μία από τις μεγαλύτερες εταιρίες στην Ελλάδα;

Η Heaven είναι κολοσσός στις δισκογραφικές. Βοηθάει μόνο και μόνο με το brand name της. Στο άκουσμα ότι κάποιο κομμάτι σου κυκλοφορεί από τη Heaven αυτόματα βάζει τον κόσμο στη διαδικασία να το ακούσει... Πέρα από αυτό, επικοινωνιακά κάνει πολύ καλή δουλειά.
Γενικά ο πρώτος μου χρόνος στη Heaven ήταν αποδοτικός, στο δεύτερο θα πάμε ακόμα πιο δυνατά!

LR: Η φάση με τη μουσική και το τραγούδι πως ξεκίνησε;

Η επαφή μου με τη μουσική έγινε στη Λαμία καθώς ήμουν μέλος της δημοτικής Φιλαρμονικής με αρχιμουσικό το Δημήτρη Μαντά!
Σαν τραγουδιστής είχα την τύχη να συνεργαστώ με μεγάλα ονόματα του χώρου όπως ο Γιάννης Πλούταρχος, η Δέσποινα Βανδή,ο Νίκος Μακρόπουλος, ο Θέμης Αδαμαντίδης, ο Γιώργος Μαργαρίτης, ο Κωνσταντίνος Αργυρός, ο Χρήστος Μενιδιάτης, ο Γιώργος Γιαννιάς, ο Χρήστος Χολίδης, ο Πάνος Καλίδης,ο Νίκος Ζωιδάκης και πολλούς άλλους!!!

LR: Πόσο δύσκολο είναι για ένα παιδί από την Λαμία να πάει στην Αθήνα και να κάνει καριέρα και μάλιστα με δικά του τραγούδια;

Στην Αθήνα κατέβηκα για σπουδές στο Καποδιστριακό πανεπιστήμιο (οικονομικό). Οπότε είχα μια βάση,ένα σπίτι να μείνω. Μετά, λίγο οι συγκυρίες, λίγο οι γνωριμίες, λίγο η τύχη με βοήθησαν να μπω στο χώρο. Το δύσκολο δεν είναι να μπεις στο χώρο. Το δύσκολο είναι να είσαι περιζήτητος και να παραμένεις επίκαιρος. Σε αυτό με βοήθησε και ο κόσμος της Λαμίας αφού με στήριξε και με στηρίζει σε όλη μου την πορεία.
Εφόσον σταθεροποιηθείς στο «κύκλωμα» μετά ρίχνεις τις ζαριές σου. Παράγεις τα τραγούδια σου και ελπίζεις να τα αγαπήσει και να τα αποδεχτεί το κοινό... Τζόγος είναι.
Η εποχή έχει δυσκολέψει στο επάγγελμά μας και δε συγχωρεί είτε μετριότητες είτε αποτυχίες. Στόχος είναι κάθε χρόνο να υπάρχει υλικό από τη μεριά μου ώστε να μη με «ξεχνάει» ο κόσμος.

LR: Επόμενοι στόχοι;

Όσον αφορά στους στόχους είναι κάθε χρόνο οι ίδιοι. Καλές συνεργασίες και καλή επιλογή τραγουδιών!

LR: Που μπορούμε να σε ακούσουμε από κοντά φέτος;

Πριν μια εβδομάδα ολοκληρώθηκαν οι εμφανίσεις μου στο AGORA CENTRE στην Αθήνα και ετοιμάζω μίνι περιοδεία στην Ελλάδα με πολλά live! Είτε σε συνεργασία με άλλους καλλιτέχνες, είτε μόνος μου...

Ακούστε το «Καίω Τη Νύχτα»

Προσαρμοσμένη αναζήτηση