Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Λαμία: Τροχαίο με μηχανάκι - Έσκασε με το κεφάλι στο παρμπρίζ - ΦΩΤΟ

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 23 Μαρτίου 2019 07:48 Λαμία: Τροχαίο με μηχανάκι - Έσκασε με το κεφάλι στο παρμπρίζ - ΦΩΤΟ

«Τον είδα να σκάει με το κεφάλι πάνω στο παρμπρίζ, να απογειώνεται και να προσγειώνεται στην άσφαλτο. Αν δεν φορούσε κράνος θα είχε σκοτωθεί....», λέει αυτόπτης μάρτυρας στο LamiaReport.

Το σοβαρό τροχαίο έγινε στις 7:30' το απόγευμα της Πέμπτης (21/3) μπροστά στο Χαλκιοπούλειο, όταν μηχανάκι συγκρούστηκε με αυτοκίνητο.

Ο δικυκλιστής ανέβαινε την οδό Φιλίας και όταν έφτασε στο ύψος του Χαλκιοπούλειου επιχείρησε να στρίψει αριστερά στην οδό Αγράφων. Την ίδια στιγμή κατέβαινε την οδό Φιλίας το ασημί Opel Astra με αποτέλεσμα τα δυο οχήματα να συγκρουστούν.

Σύμφωνα με αυτόπτη μάρτυρα ο άτυχος αναβάτης μετά τη σύγκρουση χτύπησε με το κεφάλι πάνω στο παρμπρίζ του ασημί Opel και στη συνέχεια "πέταξε" κυριολεκτικά για να προσγειωθεί αρκετά μέτρα μακριά μέσα στο δρόμο.

«Τον έσωσε το κράνος. Ο άνθρωπος έχει τραυματιστεί σοβαρά γιατί έχει κατάγματα, αλλά αν δεν φορούσε κράνος αυτή τη στιγμή δεν θα ζούσε....», έλεγα ένα άλλος διερχόμενος οδηγός που βρέθηκε το σημείο του τροχαίου.

Ο δικυκλιστής διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στα Επείγοντα του ΓΝ Λαμίας, ενώ η τροχαία Λαμίας ερευνά τις ακριβείς συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε το σοβαρό τροχαίο.

Δείτε εικόνες...