Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Εκλογές: Μπαίνει ξανά στην Αυτοδιοίκηση ο Γρηγόρης Ντάνος

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 22 Μαρτίου 2019 08:10 Εκλογές: Μπαίνει ξανά στην Αυτοδιοίκηση ο Γρηγόρης Ντάνος

Ποιος τον έπεισε να ασχοληθεί ξανά με τις Περιφερειακές εκλογές του Μαΐου.

Ο γνωστός Λαμιώτης επιχειρηματίας Γρηγόρης Ντάνος μετά από τέσσερα και πλέον χρόνια αποχής αποφάσισε να μπει ξανά στην αρένα και σύμφωνα με πληροφορίες αυτός που φέρει την ευθύνη είναι ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Στερεάς Δημήτρης Αναγνωστάκης.

Οι πληροφορίες θέλουν τα επόμενα εικοσιτετράωρα να ανακοινώνεται ως υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος με τον Συνδυασμό «Στερεά Υπεροχής».

«Είμαι ενεργός πολίτης, ζω και μοιράζομαι τις ίδιες αγωνίες και τα ίδια προβλήματα με χιλιάδες συμπολίτες μου. Ο Δημήτρης Αναγνωστάκης είναι ένας άνθρωπος που σε εμπνέει. Με το λόγο του, το ήθος του, την εργατικότητά του, τη συνέπειά του και πολλά άλλα. Θεωρώ ότι μπορεί να δώσει στη Στερεά την ώθηση που χρειάζεται για να μπει σε τροχιά ανάπτυξης... », δηλώνει ο Γρηγόρης Ντάνος στο LamiaReport.

Η εμπλοκή του Γρηγόρη Ντάνου με τα κοινά ξεκίνησε κάπου στο 2005, με τις εκλογές στο Επιμελητήριο, όπου διετέλεσε πρόεδρος του Βιοτεχνικού.

Την επόμενη χρονιά εκλέχτηκε δημοτικός σύμβουλος στο Δήμο Λαμιέων, ενώ το 2010 εκλέχτηκε Περιφερειακός Σύμβουλος με τον Κλέαρχο Περγαντά.

Μέχρι το 2014 διετέλεσε Δ/νων Σύμβουλος στην ΑΝΔΙΑ, καθώς επίσης πρόεδρος και Δ/νων Σύμβουλος στη Φθιωτική Αναπτυξιακή.