Οικονόμου: «Το δημογραφικό είναι βόμβα στα θεμέλια της ελληνικής κοινωνίας»

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 22 Μαρτίου 2019 12:02 Οικονόμου: «Το δημογραφικό είναι βόμβα στα θεμέλια της ελληνικής κοινωνίας»

«Ευκαιρίες θέλουμε, όχι επιδόματα και ελεημοσύνες....αυτό μου είπαν με περηφάνια αλλά και με αγωνία στο Σύλλογο Πολυτέκνων Φθιώτιδας...», τονίζει ο Γιάννης Οικονόμου.

Τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι πολύτεκνες οικογένειες του Νομού Φθιώτιδας συζήτησε ο Υποψήφιος Βουλευτής της ΝΔ Γιάννης Οικονόμου, κατά την επίσκεψη που πραγματοποίησε στα γραφεία του Συλλόγου και την εκτενή συζήτηση που είχε με τη διοίκηση του Συλλόγου.

«Ο σύλλογός τους απαριθμεί 2800 μέλη ανάμεσα τους και οικογένειες με 11 παιδιά! Συζητήσαμε για μια σειρά ζητήματα που αντιμετωπίζουν. Για πολύτεκνες μητέρες εκπαιδευτικούς που υπηρετούν στα νησιά και δεν μπορούν να βρίσκονται κοντά στην οικογένεια τους. Για τις δυσκολίες που συναντούν στο να βρουν δουλειά στον ιδιωτικό τομέα εξαιτίας της πολύτεκνης ιδιότητας τους. Αυτά και πολλά άλλα είναι θέματα που δεν έχουν απόλυτα οικονομική διάσταση δείχνουν όμως κάτι πολύ χειρότερο. Δείχνουν έλλειψη σεβασμού τόσο από την οργανωμένη πολιτεία όσο και από την κοινωνία γενικότερα προς τους ανθρώπους που σε πείσμα των καιρών στηρίζουν έμπρακτα τη προοπτική και τη συνέχεια της πατρίδας. Το δημογραφικό πρόβλημα αποτελεί βόμβα στα θεμέλια της ελληνικής κοινωνίας. Δεν αντιμετωπίζεται όμως ούτε με ξόρκια, ούτε με διαπιστώσεις. Στη Νέα Δημοκρατία ξέρουμε καλά ότι για να γίνουν τα πράγματα αλλιώς χρειάζονται προτάσεις, ιδέες και κυρίως σεβασμός και αναγνώριση....», σημειώνει ο Υποψήφιος Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση