Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Δημήτρης Αναγνωστάκης: «Ραντεβού στο δεύτερο γύρο»

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 24 Μαρτίου 2019 19:26 Δημήτρης Αναγνωστάκης: «Ραντεβού στο δεύτερο γύρο»

«Η πραγματική δημοσκόπηση είναι στο πεζοδρόμιο, όταν έρχεσαι σε επαφή με τους πολίτες. Και με βεβαιότητα σας λέω ότι η «Στερεά… Υπεροχής» θα είναι εδώ την δεύτερη Κυριακή για να διεκδικήσει το τιμόνι της Περιφέρειας Στερεάς», δηλώνει ο Δημήτρης Αναγνωστάκης στο LamiaReport.

Το τελευταίο τριήμερο ο Δημήτρης Αναγνωστάκης, μαζί με τους συνεργάτες του, οργώνουν τη Φθιώτιδα έχοντας αλλεπάλληλες συναντήσεις με φορείς, συλλόγους, αλλά και πολίτες που συναντούν σε πόλεις και χωριά του νομού.

Ρωτήσαμε τον Υποψήφιο Περιφερειάρχη για τη δημοσκόπηση που έκανε η η εταιρία «prorata» για λογαριασμό του STAR Κεντρικής Ελλάδας, η οποία τον φέρνει στην 4η θέση μεταξύ των πέντε υποψηφίων, αλλά και για το μεγάλο ποσοστό των αναποφάσιστων, που είναι στο 27%.

«Όπως χορτάσαμε από πολλά λόγια. Έτσι θα χορτάσουμε και από πολλές δημοσκοπήσεις. Η ουσία όμως είναι ότι στην κάλπη δεν ψηφίζουν οι δημοσκόποι και οι "εκλογομάγειρες". Ψηφίζουν οι πολίτες. Η πραγματική δημοσκόπηση είναι στο πεζοδρόμιο, όταν έρχεσαι σε επαφή με τους πολίτες. Η εικόνα που εισπράττουμε εμείς, από την επαφή μας με τον κόσμο, είναι εντελώς διαφορετική από την δημοσκόπηση που αναφέρεστε. Και με βεβαιότητα σας λέω ότι η «Στερεά… Υπεροχής» θα είναι εδώ την δεύτερη Κυριακή για να διεκδικήσει το τιμόνι της Περιφέρειας Στερεάς. Ραντεβού στο δεύτερο γύρο. Εδώ θα είμαστε σε 64 ήμερες που είναι οι εκλογές και θα μου το θυμηθείτε...», είπε ο Δημήτρης Αναγνωστάκης και συνέχισε:

«Στη Στερεά… Υπεροχής! είμαστε υπερήφανοι που καταφέραμε να φτιάξουμε ένα ψηφοδέλτιο ανεξάρτητο, ανοικτό, με ανθρώπους δημοκρατικούς, της κοινωνίας, της Αυτοδιοίκησης, άνδρες και γυναίκες της καθημερινής ζωής και όχι «επαγγελματιών της πολιτικής». Είμαστε έτοιμοι σε όλες τις Περιφερειακές Ενότητες με πρόγραμμα, σχέδιο και γεμάτοι με ενέργεια, για την επόμενη μέρα....»