Αυτοί είναι οι υποψήφιοι για το Περιφερειακό Συμβούλιο του ΕΕΣ Λαμίας

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 23 Μαρτίου 2019 08:12 Αυτοί είναι οι υποψήφιοι για το Περιφερειακό Συμβούλιο του ΕΕΣ Λαμίας

Από τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό ανακοινώθηκαν όλοι οι υποψήφιοι για τα Περιφερειακά Συμβούλια των Περιφερειακών Τμημάτων, στις συνελεύσεις που θα πραγματοποιηθούν στις 31 Μαρτίου 2019.

Για το ΠΣ του ΕΕΣ Λαμίας, υποψήφιοι είναι οι παρακάτω (δικαίωμα εννέα σταυροί):

ΑΝΕΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Νικολάου

ΓΑΚΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ Νικολάου

ΓΑΛΑΝΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ Θεοφάνη

ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΧΡΗΣΤΟΣ-ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Κωνσταντίνου

ΖΙΑΚΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ Γεωργίου

ΚΑΝΕΛΛΟΥ ΛΕΜΟΝΙΑ Σπυρίδωνα

ΚΑΡΑΜΠΟΤΣΗ ΠΟΛΥΞΕΝΗ Φωτίου

ΜΥΛΩΝΑ ΝΙΚΗ Ταξιάρχη

ΝΤΟΥΒΑ ΜΑΡΙΑΝΘΗ Ιωάννη

ΞΥΔΟΠΟΥΛΟΥ-ΣΤΑΪΚΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ Κωνσταντίνου

ΠΑΝΕΤΣΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Θεοφάνη

ΠΑΠΠΑΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ Κωνσταντίνου

ΠΕΤΣΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Νικολάου

ΣΠΑΛΙΩΡΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Χρήστου

ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ ΑΜΑΛΙΑ Ιωάννη

Η Περιφερειακή Συνέλευση για τον ΕΕΣ Λαμίας, σύμφωνα με την πρόσκληση του Προέδρου Ελευθέριου Παπαδημητρίου, θα συγκληθεί  την 31η Μαρτίου 2019 ημέρα Κυριακή, με  ώρα έναρξης  διεξαγωγής της την 11π.μ., στο Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Φθιώτιδας Πλατεία Διάκου - Λαμία, με τηλ. 2231 0 26651, με θέμα Ημερήσιας Διάταξης:

-Ορισμός Εφορευτικής Επιτροπής για τη διενέργεια αρχαιρεσιών ανάδειξης 9 Μελών και 2 Αναπληρωματικών Μελών για το Περιφερειακό Συμβούλιο του Περιφερειακού Τμήματος  ΕΕΣ Λαμίας

-Εκλογή 9 Μελών και 2 Αναπληρωματικών Μελών για το Περιφερειακό Συμβούλιο του Περιφερειακού Τμήματος  ΕΕΣ Λαμίας (άρθρο 26 του Καταστατικού ΕΕΣ).

Σε περίπτωση μη απαρτίας, στην ως άνω Περιφερειακή Συνέλευση, θα συγκληθεί Α΄ Επαναληπτική Σύνοδος αυτής, στις 7 Απριλίου 2019,  στον ίδιο τόπο και την ίδια ώρα.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση
Διαβάστε ακόμα
X

Developed in conjunction with Ext-Joom.com