Λαμία: «Δεν υπάρχει αρπαγή και βιασμός...», λέει η άλλη πλευρά για την υπόθεση της 14χρονης

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 27 Μαρτίου 2019 08:25 Λαμία: «Δεν υπάρχει αρπαγή και βιασμός...», λέει η άλλη πλευρά για την υπόθεση της 14χρονης

Τι αποφάσισαν σήμερα Ανακριτής και Εισαγγελέας για την υπόθεση της 14χρονης που ζήτησε βοήθεια λέγοντας ότι είχε πέσει θύμα απαγωγής και βιασμού - Τι δηλώνει στο LamiaReport ο Δημήτρης Τσιγάνης, δικηγόρος της άλλης πλευράς.

Στο σπίτι της στη Νίκαια με την μητέρα της και τα υπόλοιπα αδέλφια της βρίσκεται πλέον το 14χρονο κορίτσι που η ιστορία της είχε συγκλονίσει το πανελλήνιο τις προηγούμενες ημέρες. «Με έχουν απαγάγει. Σας παρακαλώ πάρτε τηλέφωνο τη μαμά μου....», είπε το κοριτσάκι όταν κατάφερε να ξεφύγει και τρύπωσε σε ένα φαρμακείο στο κέντρο της πόλης για να ζητήσει βοήθεια. (διαβάστε όλες τις λεπτομέρειες εδώ)

Η αστυνομία συνέλαβε τον 16χρονο "σύζυγό" της και την μητέρα του, οι οποίοι οδηγήθηκαν ενώπιον Ανακριτή και Εισαγγελέα με βαρύτατες κατηγορίες, όπως, της εμπορίας ανθρώπων και του βιασμού σε βάρος ανήλικης.

Την έδωσε ο πατέρας

Όπως δήλωσε και ο δικηγόρος των κατηγορουμένων Δημήτρης Τσιγάνης δεν υπήρξε απαγωγή, ούτε βιασμός, αφού την 14χρονη την έδωσε ο πατέρας στην οικογένεια του "γαμπρού" και ότι όλα έγιναν με τη συναίνεσή της.

Μάλιστα όπως είπε στους ρομά υπάρχει ένας άγραφος νόμος και είναι σύνηθες φαινόμενο να παντρεύονται σε αυτές τις ηλικίες. Το ίδιο υποστήριξε και ο πατέρας της μικρής ο οποίος όμως δεν έχει την επιμέλεια της, αφού έχει χωρίσει με την μητέρα της.

Ανακριτής και Εισαγγελέας άφησαν ελεύθερο τον 16χρονο "σύζυγο", ο οποίος θα παρακολουθείται από Δικαστική Επιμελήτρια, ενώ ελεύθερη με περιοριστικούς όρους αφέθηκε και η μητέρα του, η οποία θα δίνει το "παρών" δυο φορές το μήνα στο Αστυνομικό Τμήμα.

Δείτε τι είπε για την υπόθεση ο δικηγόρος Δημήτρης Τσιγάνης.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση