Αν πήγαινες Δημοτικό Σχολείο στα Γαλανέικα Λαμίας... σε ενδιαφέρει!

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 27 Μαρτίου 2019 08:42 Αν πήγαινες Δημοτικό Σχολείο στα Γαλανέικα Λαμίας... σε ενδιαφέρει!

Κάλεσμα από το 1ο Δημοτικό Σχολείο Λαμίας

Το Μουσείο Σχολικής Ζωής και Εκπαίδευσης και το Τμήμα Ραδιοτηλεόρασης του Υπουργείου Παιδείας συνδιοργανώνουν τον 6ο μαθητικό διαγωνισμό «Στιγμές από την ιστορία του σχολείου».

Με αφορμή το θέμα του διαγωνισμού, οι μαθητές της Ε΄ τάξης καλούν όσους είναι απόφοιτοι του Δημοτικού Σχολείου Γαλανέικων, μετέπειτα 1ου Δημοτικού Σχολείου Λαμίας, και έχουν φωτογραφίες ή άλλο αρχειακό υλικό από τη σχολική τους ζωή στο πέρασμα των χρόνων, να το παραδώσουν στον διευθυντή του σχολείου μας, κ. Κοντογιάννη Νικόλαο.

Το υλικό θα συνοδεύεται με ένα καρτελάκι όπου θα αναγράφονται στοιχεία για το υλικό (χρονολογία, τόπος κ.α.), καθώς και το ον/μο και το τηλέφωνο του κατόχου.

Επίσης, μπορεί να αποσταλεί και ηλεκτρονικά με email στη διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

Το υλικό θα αξιοποιηθεί για τη δημιουργία βίντεο με θέμα την ιστορία του σχολείου μας και θα επιστραφεί εγκαίρως στους κατόχους.

Παρακαλούμε για τη συμμετοχή σας στη δράση μας αυτή μέχρι τις 10 Απριλίου 2019.

Υπεύθυνες εκπαιδευτικοί είναι οι κυρίες Τάσση Παρασκευή, πληροφορικός και Καραγεώργου Βασιλική και Δρακάκη Ελπίδα, δασκάλες των δύο τμημάτων.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση