Πρόσληψη συντηρητή αρχαιοτήτων για το «θησαυρό» που αποκάλυψε η φωτιά

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 27 Μαρτίου 2019 12:09 Πρόσληψη συντηρητή αρχαιοτήτων για το «θησαυρό» που αποκάλυψε η φωτιά

Την πρόσληψη ενός (1) ατόμου, με σύμβαση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου, για τις επείγουσες ανάγκες συντήρησης 556 ευρημάτων από κατάσχεση στην περιοχή Ανατολικής Λοκρίδας (Αταλάντη), προκήρυξε η Εφορεία Αρχαιοτήτων Φθιώτιδας – Ευρυτανίας.

Ειδικότερα πρόκειται για τον «θησαυρό» που εντοπίστηκε τον Ιούνιο του 2018 στη θέση «Σικοκούρι» στη Λοκρίδα, μετά από επέμβαση Πυροσβεστών για φωτιά στο σημείο.

Η ειδικότητα του ατόμου πρέπει να είναι ΤΕ Συντηρητής Αρχαιοτήτων & Έργων Τέχνης ομάδας Α΄ με εξειδίκευση στο κεραμικό υλικό και επιπλέον θα υποστηρίξει τις συνεχιζόμενες ανασκαφές στους Αρχαιολογικούς χώρους του νεκροταφείου θαλαμωτών τάφων Κομποτάδων Φθιώτιδας και του ρωμαϊκού νεκροταφείου στο Κλαυσί Ευρυτανίας.

Η χρονική διάρκεια τςη σύμβασης θα είναι έως οκτώ (8) μήνες.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση και να την υποβάλουν με τα συνημμένα δικαιολογητικά, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας κατά τις ώρες 09:00 με 14:00 στη διεύθυνση:

Καραμανλή και Ζαφείρη 1 Τ.Κ. 351 00 Λαμία,

μέχρι τις 29/03/2019.

Περισσότερα ΕΔΩ.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση