Στο πόδι η Πολιτική Προστασία για το σεισμό - Δεν έχουν αναφερθεί ζημιές στη Φωκίδα

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 30 Μαρτίου 2019 13:47 Στο πόδι η Πολιτική Προστασία για το σεισμό - Δεν έχουν αναφερθεί ζημιές στη Φωκίδα

Ελέγχεται το οδικό δίκτυο σε Φωκίδα και Βοιωτία για κατολισθήσεις και άλλες ζημιές στο οδόστρωμα…

Τρόμαξαν οι κάτοικοι των περιοχών πέριξ του Κορινθιακού κόλπου από το μεγάλο σεισμό μεγέθους 5,2 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ που σημειώθηκε στις 12:46’ το μεσημέρι του Σαββάτου (30/3).

Το LamiaReport επικοινώνησε με διάφορες υπηρεσίες στην περιοχή του Γαλαξιδίου και της Φωκίδας που βρέθηκαν στο επίκεντρο, χωρίς ευτυχώς μέχρι στιγμής να έχουν αναφερθεί ζημιές.

Επίσης σε επικοινωνία που είχαμε με τον αρμόδιο Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, Θανάση Καρακάντζα, συνεργεία της υπηρεσίας τους ελέγχουν ήδη όλα τα ορεινά οδικά δίκτυα  κυρίως των Δήμων Δωρίδας και Δελφών, καθώς και της ορεινής Βοιωτίας μέχρι τη δυτική Λοκρίδα, προκειμένου να καταγράψουν αν υπάρχουν κατολισθητικά φαινόμενα.

Σημειώνουμε ότι επικρατεί έντονος προβληματισμός για το αν ο σεισμός ήταν ο κύριος, καθώς δεν ακολούθησαν μικροσεισμοί που φανερώνουν ότι έχει εκτονωθεί το φαινόμενο.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση