Διημερίδα Επίδειξης Δεξιοτήτων από την ΕΠΑ.Σ. του ΟΑΕΔ Λαμίας

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 08 Απριλίου 2019 08:48 Διημερίδα Επίδειξης Δεξιοτήτων από την ΕΠΑ.Σ. του ΟΑΕΔ Λαμίας

10 με 11 Απριλίου 2019 – «Χαρίστε Δύναμη» με τα μαλλιά σας.

Διημερίδα Επίδειξης Δεξιοτήτων για τις μαθήτριες και τους μαθητές που θέλουν τη νέα Σχολική Χρονιά (2019-20) να ακολουθήσουν την Επαγγελματική Εκπαίδευση, διοργανώνει την Τετάρτη 10 και την Πέμπτη 11 Απριλίου 2019 και ώρα 4:00 έως 7:00 το απόγευμα, η Σχολή ΕΠΑ.Σ Μαθητείας του ΟΑΕΔ Λαμίας στα εργαστήρια της στην οδό Στυλίδος 93 στη Μεγάλη Βρύση.

Συγχρόνως, θα έχουν την ευκαιρία να συμμετάσχουν στην επίδειξη δεξιοτήτων των μαθητριών και των μαθητών διαφόρων ειδικοτήτων, που θα πραγματοποιηθεί στα εργαστήρια της Σχολής.

Παράλληλα θα πραγματοποιηθεί δράση κοπής μαλλιών για το πρόγραμμα “Χάρισε Δύναμη” του Πανελληνίου Συλλόγου Γυναικών με Καρκίνο Μαστού "Άλμα Ζωής" στο εργαστήριο Κομμωτικής Τέχνης με στόχο την παροχή περουκών σε γυναίκες ασθενείς με καρκίνο που βρίσκονται υπό χημειοθεραπεία.

Η πρόσκληση αφορά νέες γυναίκες, που θέλουν να προσφέρουν τα μαλλιά τους, να προσέλθουν στη Διημερίδα αλλά και οποιοδήποτε άλλο απόγευμα από Δευτέρα έως Πέμπτη (και ώρα 4:00 έως 7:00) και κάθε Παρασκευή πρωί (και ώρα 8:30 έως 12:30) μέχρι την Παρασκευή 19/04/2019.

Για να μπορέσουν να αξιοποιηθούν οι δωρεές μαλλιών, χρειάζεται αυτά να πληρούν συγκεκριμένες  προϋποθέσεις:

• Μήκος τουλάχιστον 20 εκατοστά.

Το μήκος των μαλλιών μετριέται εφόσον αυτά πιαστούν με ένα λαστιχάκι σε χαμηλή αλογοουρά. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να μετρήσουν ακριβώς πάνω από το λαστιχάκι που συγκρατεί την αλογοουρά έως τις άκρες.

• Χωρίς οποιαδήποτε χημική επεξεργασία (πχ βαφή, ισιωτική, περμανάντ).

Τα μαλλιά μπορούν να είναι βαμμένα με φυτικές βαφές, χρωμοσαμπουάν και ημι-μόνιμες βαφές. Δεν θα πρέπει να έχουν υποστεί ντεκαπάζ, μόνιμη βαφή ή χημική επεξεργασία.

• Λιγότερο από 5% λευκές τρίχες.

Γνωρίζουμε πως δεν είναι δυνατό να προσδιοριστεί με ακρίβεια το ποσοστό των λευκών, καλό θα ήταν ωστόσο να μην αποστέλλονται μαλλιά γκρίζα ή εντελώς λευκά

• Σπαστά ή σγουρά μαλλιά είναι αποδεκτά.

Μπορείτε να ισιώσετε τα μαλλιά σας για να μετρήσετε.

• Τα μαλλιά θα πρέπει να είναι φρέσκολουσμένα και τελείως στεγνά, χωρίς προϊόντα styling.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση