Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ο Φάνης Σπανός στο Περιφερειακό Επιμελητηριακό Συμβούλιο Στερεάς

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 04 Απριλίου 2019 21:50 Ο Φάνης Σπανός στο Περιφερειακό Επιμελητηριακό Συμβούλιο Στερεάς

Στο Περιφερειακό Επιμελητηριακό Συμβούλιο Στερεάς Ελλάδας παρευρέθηκε ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας και επικεφαλής του συνδυασμού «Επιμένουμε στην καρδιά της Ελλάδας», Φάνης Σπανός.

Στο Συμβούλιο που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 3 Απριλίου στο Επιμελητήριο Βοιωτίας στη Λιβαδειά και είχε ως κύριο θέμα τη συνεργασία για την περιφερειακή ανάπτυξη και τη στήριξη των τοπικών επιχειρήσεων, συμμετείχαν οι Πρόεδροι και μέλη από όλα τα Επιμελητήρια της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας.   

Ο Φάνης Σπανός, κατά την εισήγησή του αναφέρθηκε σε όλες τις δράσεις της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας που ενισχύουν την επιχειρηματικότητα μέσα από δομές όπως η Αγροδιατροφική Σύμπραξη Στερεάς Ελλάδας, τα Κέντρα Υποστήριξης Επιχειρήσεων αλλά και δράσεις όπως η συμμετοχή σε τουριστικές και άλλες εκθέσεις, καθώς και οι πολιτιστικές διαδρομές. Επίσης, ο κ. Σπανός έδωσε απαντήσεις σε όλα τα ζητήματα που έθεσαν οι Πρόεδροι των Επιμελητηρίων, αναφερόμενοι τόσο σε προβλήματα όσο και προτάσεις.

Με το πέρας του Συμβουλίου, ο Φάνης Σπανός δήλωσε: "Η οικονομία βρίσκεται στην καρδιά της Περιφερειακής Διοίκησης και σε συνεργασία με τα Επιμελητήρια στηρίζουμε τις επιχειρήσεις και όλες τις τοπικές αγορές. Η περιφερειακή οικονομία και η απασχόληση αποτελούν έναν από τους κύριους προγραμματικούς μας άξονες. Επιμένουμε για την ανάπτυξη!"