Σε Πυροσβεστική και ΕΚΑΒ ο Νίκος Σταυρογιάννης

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 05 Απριλίου 2019 15:34 Σε Πυροσβεστική και ΕΚΑΒ ο Νίκος Σταυρογιάννης

Δύο υπηρεσίες που έχουν άμεση σχέση με την υγεία και την ασφάλεια των πολιτών επισκέφθηκε το πρωί της Παρασκευής (5/4) ο Δήμαρχος Λαμιέων και εκ νέου υποψήφιος με το συνδυασμό «Πρόταση Ευθύνης», Νίκος Σταυρογιάννης.

Ο κ. Σταυρογιάννης βρέθηκε μαζί με τους συνεργάτες του αρχικά στην Περιφερειακή Διοίκηση Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Στερεάς, όπου τους υποδέχθηκε ο Λαμιώτης Διοικητής Αρχιπύραρχος Βαγγέλης Παλιός.

Στη συζήτηση που ακολούθησε αναφέρθηκε μεταξύ άλλων η δυνατότητα μεταστέγασης της Περιφερειακής Διοίκησης καθώς και του Περιφερειακού Κέντρου Επιχειρήσεων των Π.Υ. Στερεάς Ελλάδας σε χώρο του Δημαρχείου Λαμίας, αλλά και θέματα ενόψει της αντιπυρικής περιόδου που αφορούν τη συνεργασία της Πυροσβεστικής με το Τμήμα Πολιτικής Προστασίας του Δήμου, καθώς και με τους δημότες.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Το πρόγραμμα του κ. Σταυρογιάννη περιελάμβανε επίσης επίσκεψη και στις εγκαταστάσεις του ΕΚΑΒ Λαμίας όπου γνωστοποίησε τις προθέσεις του για εύρεση λύσεων χρηματοδότησης για κτιριακές εγκαταστάσεις σε δημοτικό χώρο που μπορεί να παραχωρηθεί.

Δείτε το βίντεο από την επίσκεψη του κ. Σταυρογιάννη στο κέντρο επιχειρήσεων του ΕΚΑΒ, όπου τον υποδέχτηκε ο Διευθυντής Θέμης Λιάσκας.

Δείτε φωτογραφίες από τις επισκέψεις του Νίκου Σταυρογιάννη σε ΕΚΑΒ και ΠΕΠΥΔ Στερεάς:

Προσαρμοσμένη αναζήτηση