Φάνης Σπανός: «Λέμε λίγα ακούμε πολλά…»

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 06 Απριλίου 2019 18:56 Φάνης Σπανός: «Λέμε λίγα ακούμε πολλά…»

Διήμερη επίσκεψη στη Θήβα, πραγματοποίησε ο υποψήφιος Περιφερειάρχης και επικεφαλής του συνδυασμού «Επιμένουμε στην καρδιά της Ελλάδας», Φάνης Σπανός στις 4 και 5 Απριλίου 2019.

Ο Φάνης Σπανός, συνοδευόμενος από τους υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους επισκέφθηκαν δημόσιες υπηρεσίες, το Γενικό Νοσοκομείο, το Αρχαιολογικό Μουσείο καθώς και εμπορικά καταστήματα της πόλης. Επίσης, πραγματοποίησαν συνάντηση με τον Ιατρικό Σύλλογο, το Διοικητικό Συμβούλιο του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Θηβών, το Σωματείο Ραδιοταξί, την Ομοσπονδία Επαγγελματιών Βιοτεχνών, καθώς και την Ένωση Μικρασιατών Θήβας.

Έπειτα από την 4η συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Στερεάς Ελλάδας, που πραγματοποιήθηκε στην πόλη της Θήβας, ακολούθησε επίσκεψη στις Πλαταιές, το Καπαρέλλι και τα Βάγια, όπου συναντήθηκε με πολίτες και καταστηματάρχες.

Ο Φάνης Σπανός, με το πέρας της επίσκεψης δήλωσε: «Λέμε λίγα, ακούμε πολλά. Έτσι δουλεύουμε από την αρχή της θητείας μας και με τον ίδιο τρόπο θα συνεχίσουμε. Αυτές τις δυο μέρες είχαμε την ευκαιρία να συναναστραφούμε με φορείς, συλλόγους και, φυσικά, πολίτες. Να ακούσουμε για τα ζητήματα που τους απασχολούν και να μιλήσουμε για τις ευκαιρίες και τις προοπτικές της περιοχής. Δεν θα μπορούσα, ωστόσο, να μην κάνω μια ξεχωριστή αναφορά στο Αρχαιολογικό Μουσείο Θηβών, που αποπερατώθηκε με χρηματοδότηση από το ΕΣΠΑ της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας. Ένα πραγματικό στολίδι όχι μόνο για τη Βοιωτία αλλά και για ολόκληρη τη χώρα.»

Προσαρμοσμένη αναζήτηση